Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. místo mladších žákyň v KP

11. 6. 2006

 

   Po volejbalových kadetkách se i  mladší žákyně TJ Jičín zapsaly do výsledkové listiny krajského přeboru Královehradeckého kraje ve své kategorii. Během sezony je čekalo 7 turnajů, které do poslední chvíle neurčovaly pořadí na druhém a třetím místě, když vítěz byl již znám před posledním kolem a stala se jím Réma Rychnov nad Kněžnou.

 
Výsledky posledního kola v Náchodě: Jičín - Pecka 2:0, Jičín - Náchod 2:1, Jičín - Rychnov nad Kněžnou 2:0, Náchod  -  Pecka 2:0, Náchod  - Rychnov n.K. 2:1, Rychnov n. K. - Pecka 2:0.

Celkové pořadí KP:
1. Réma Rychnov n. K.     36 bodů
2. TJ Jičín                       33 bodů
3. Náchod                       32 bodů
4. Pecka                         21 bodů


   O stříbrné medaile se zasloužily: Kristýna Rybářová, Veronika Hlavatá, Michaela Nosková, Dominika Prachařová, Kristýna Oborníková, Nikola Hrnčalíková, Lucie Matoušková, Lucie Měšťanová a  Denisa Kovářová pod vedením trenérů Vlaďky Dytrychové, Petra Hankeho a Jirky Bezdíčka.
   Pochvalu si zaslouží celé družstvo, ale Kristýna Rybářová a Veronika Hlavatá si zaslouží nejen medaile, ale jsou to hráčky, které přinášejí na  hřiště tu správnou bojovnost a i v kadetkách byly platné hráčky družstva.

(Jirka Bezdíček)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář