Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jičínští volejbalisté krůček od prvního místa v kraji

27. 6. 2006

   Jičínští volejbalisté obsadili v krajské soutěži mužů druhé místo, když první Benešov se stejným počtem bodů byl lepší pouze v poměru vyhraných setů.
   Vítězství tak Jičínu uniklo o pověstný chloupek. Výborný výsledek však není žádným překvapením. Po dobře rozehraném podzimu, nepřišel jarní útlum, což bývalo zvykem v předešlých ročnících a Jičínští navázali na úvodní část soutěže, kdy drželi hlavně svou neporazitelnost na domácí antuce a svou kvalitu prokazovali i na hřištích soupeřů, odkud vozili pravidelně body.
   Tým Jičína složený ze zkušených a mnoha zápasy prověřených hráčů, svým výkonem strhával především na postu smečaře výborně hrající M. Dolejší, jako druhý smečař mu zdatně sekundoval M. Štěrba. Obranu, tedy blok, měli v popisu práce z Turnova hostující R. Melich a druhý blokař D. Malát. Na postu univerzála hráli střídavě P. Dytrych, O. Havel a H. Štuk. Všechny tyto borce zásoboval milimetrovými nahrávkami Z. Špicar a v dresu Jičína nastoupili i T. Pitthard, R. Krupička, L. Havel a P. Hanke.

(David Malát)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář