Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhodnoceny nejlepší hráčky, hráči a trenéři mládeže kraje

14. 3. 2007

 

Hradec Králové (14.3.) - Když letos krajská komise mládeže hledala do jednotlivých kategorií hráčky k vyhodnocení, každý z jejich členů se snažil prosadit tu svou  svěřenkyni, vždyť je složena většinou z trenérů úspěšných mužstev. A jak to dopadlo? Nejlepší mladší žákyní Královéhradeckého kraje bylaObrazek vyhodnocena hráčka TJ Jičín – Kristýna Rybářová, známá spíše jako Píďa. GRATULUJEME!!

 
   Je asi neslušné, dělat v jejím věku nějaký přehled sportovních úspěchů, vždyť ani nevím, které věkové kategorii bych se měl věnovat. Minivolejbalu, mladším či starším žákyním, kadetkám nebo juniorkám? Ve všech těchto kategoriích nastupuje a když se jí chce, je více než platnou hráčkou. Vím, jak je těžké hrát třeba jen o jednu věkovou kategorii výše, ale Kristýnce se to daří o několik a už jí jich moc dalších nezbývá – pouze ženy a i k těm se již vlastně také dostala, i když „jen“ na okresní úrovni!

 Obrazek
   Ale vrátíme se zpátky do doby, kdy začala chodit na své první tréninky. Proběhnout pod nataženou sítí nebyl žádný problém, zachytit se o ni mohl snad jen krásný blonďatý cop, který neposlušně poskakoval podle své majitelky. Měla smůlu, že musela trénovat se staršími kamarádkami, ale ono se to rychle vyrovnalo. V některých činnostech na hřišti i mimo něj byla a je zaručeně o kousek dál…
 

 
   A co tedy všechno na hřišti zatím dokázala? Za poslední 3 sezony zkompletovala svojí sbírku medailí v minivolejbale (bronz v sezoně 2003/4, stříbro 2004/5 a zlato 2005/6), v kategorii mladších žákyň získala 1. místo v KP v sezoně 2004/5 a 2. místo v sezoně 2005/6 a v minulé sezoně již úspěšně bojovala i v kategorii kadetek, které obsadily 2. místo v krajském přeboru. A i v této sezoně je velká naděje, že se jí podaří tuto svou dosavadní medailovou sbírku rozšíří o další drahé kovy…  

 
Obrazek   Jaká je kamarádka? No – no – no! No přece dobrá, vždyť drží partu a má radost z toho, když může v partě udělat kamarádkám třeba jen malou radost. Je hrdá na svou přezdívku „Píďa“, kterou znají snad na všech volejbalových hřištích, kde se v kraji hraje nějaká soutěž.

 
   Nemá příliš cenu jmenovat její úspěšné spoluhráčky, bez kterých by na hřišti moc nedokázala, protože by to byl dlouhý seznam, ale závěrem ji společně něco popřejeme:

 
 
Nezapomeň, že ve volejbale je důležitá parta. Ta vaše má naději dlouho vydržet.
 
Krásná akce, vypracovaná pro kamarádky, hřeje na těle i duši.
 
Měj volejbal ráda i dál minimálně tak, jak ho máš doposud.
 
Pamatuj, že i trenér je jen člověk a volejbal je hra o tom, kdo udělá méně chyb.
 
Přej kamarádkám, hlavně těm mladším, aby i ony to dotáhly ke stejnému ohodnocení.
 

 
Hodně krásných volejbalových zážitků přejí spoluhráčky i trenéři!
 

 - jb -

     

Fotografie ze slavnostního předávání na Slavii HK

(foto: Dan Rybář)

ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děs běs

(Anna Sedláčková, 8. 2. 2008 16:47)

Hrůza hrůza. Proč pije z toho poháru nebo do něho kousá? Proč?????????????????????

gratulace

(Jana V, 23. 3. 2007 15:23)

Píďo, taky mooooc gratuluju,
jo ale teď nesmíš flákat tréninky...:-)

Blahopřeji

(Nenča, 20. 3. 2007 19:12)

Milá Píďo, blahopřeji ti k úspěchu - zasloužíš si to ;)

to je klasny

(Píďa, 16. 3. 2007 10:00)

jeee jirko dekuju moc:-* to je fakt mocinky hezky