Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jičín - oddíl volejbalu

pořádá

 

 v neděli 3. ledna 2010

 

1. ročník volejbalového turnaje smíšených družstev První smeč

  

Obrazek

 

Místo konání: hala sportovního areálu (Revoluční 863, Jičín) - pro neznalé lipová alej směrem na Semily. Do haly se vchází buď hlavním vchodem u hotelu a nebo projdete od lipové aleje vjezdní branou mezi halou a kuželnou na fotbalový stadion a zezadu haly je vedlejší vchod

Startovné: 600,- Kč za družstvo

Začátek turnaje: Prezentace družstev, hrajících první zápasy, bude v 7.45 hodin, družstva hrající druhé zápasy se prezentují v 8.20 hod. Zbytek týmů, hrající až třetí kolo, se nahlásí pořadatelům v 8.55 hod. Úvodní utkání turnaje začnou v 8.00 hodin a to přesně!  Snažte se, ať pozdním příjezdem nezdržujete ostatní, ale ani sebe, protože odpoledne budete určitě všichni spěchat domů... díky moc za respektování časového rozpisu a dochvilnost!  V letošním nultém ročníku se nám podařilo začít včas, takže se to opět, doufám, podaří i tentokrát.

Složení družstev: na hřišti musí být vždy minimálně 5 hráčů(ček), z čehož musí být nejméně 2 ženy! U mužů jsou povoleni hráči, hrající maximálně krajské soutěže, ženy mohou hrát bez omezení. Každý z hráčů hráčů startuje pouze za jedno družstvo.

Přihlášky: POUZE e-mailem, ve kterém uvedete název družstva, jméno vedoucího a kontakt na něj (e-mail+mobil), na adresu petr.hanke@tiscali.cz (během 24 hodin obdržíte potvrzení přijetí mailu, pokud ne, kontaktujte mě telefonicky na 607 712 817)

Termín přihlášek: nejdéle do pondělí 28.prosince 2009, nebude-li dříve naplněna kapacita turnaje, která je 20 týmů (přihlášená družstva a jejich počet můžete sledovat na této stránce).

Systém turnaje: 4 skupiny po 5 účastnících na 4 hřištích, ve skupinách hrajeme na 2 hrané sety do 25 bodů (nutný rozdíl 2 míčů zůstává v platnosti). Po odehrání skupin bude určen další systém turnaje o umístění dle časových možností.

Ceny: první 4 družstva obdrží poháry, diplomy budou pro všechny a nějakou tu cenu si také odveze každý tým.

Rozhodčí: na první kolo nominuje pořadatel, na další rozhodování budou určeny jednotlivá družstva rozpisem. Na semifinále a finálové zápasy opět deleguje pořadatel. Hraje se dle platných mezinárodních pravidel.

Protesty: doufám žádné nebudou... jinak ale vyřídím osobně a rád oproti nevratné kauci ve výši 500,- Kč 

Občerstvení: stánek na bílé chodbě nad halou bude otevřen, pivko bude točené (Gambrinus Excelent 11°), gulášek a další pochutiny k jídlu připravené... Takže svačiny nechte doma!!! 

Další info: pokud potřebujete vědět něco víc, než je tu uvedeno, tak buď na e-mail, případně rovnou tady dolů do komentáře, třeba to bude zajímat i ostatní... a samozřejmě sledovat tuto stránku, budou se tu objevovat další a přesnější informace, jak se budou postupně přípravy turnaje vyvíjet...

Prosba: pokud se do turnaje přihlásíte a pak zjistíte, že se vám to z nějakého důvodu nehodí, dejte mi to prosím včas vědět, ať můžeme případně uvolněné místo nabídnout dalším zájemcům! Díky!

za organizační výbor turnaje: Petr Hanke

 

Fotky z nultého úspěšného ročníku najdete na tomto odkazu

   

----------------------------------------------------------------------------------

Přihlášená družstva:

1. U MĚ DOBRÝ (Jičín)
2. POHODIČKA (Jičín)
3. UŽGOROD (Lomnice+Jičín)
4. VESELÍ Z VESELÍ (Vysoké Veselí)
5. ENTROPIE (Jičín)
6. VINOTÉKA (Rychnov n/K)
7. SEŠLOST (Praha)
8. REBEL TEAM (Liberec)
9. SNOW (Lomnice n/P)
10. SETUZA ÚSTÍ N/L "A" (Jičín+Ústí)
11. CHLUMEC (Chlumec n/C)
12. BLESKOVKY (Poděbrady)
13. BOHEMIA PODĚBRADY (Poděbrady)
14. RACMACFIK (Liberec)
15. KONEČNÁ STANICE (Hořice)
16. DOROTKA MÁCHALOVÁ (Hradec Králové)
17. DLOUHOPRSŤÁCI (Český Brod)
18. ALKOHOLICI (Liberec)
19. PROŠLÁ LHŮTA (Jablonec n/N)
20. SKAUTI KLECANY (Klecany)

---------------------------------------------------------

       

 Rozlosování družstev do skupin:

 Skupina A: 

1.Konečná stanice, 2.U mě dobrý, 3.Skauti Klecany, 4.NacMAcFik, 5.Užgorod

 

 Skupina B:   

1.Chlumec n/C, 2.Rebel team, 3.Sešlost, 4.Dorotka Máchalová, 5.Entropie

 

 Skupina C: 

1.Pohodička, 2.Alkoholici, 3.Vinotéka, 4.Bleskovky, 5.Veselí z Veselí

 

 Skupina D:   

1.Setuza Ústí, 2.Prošlá lhůta, 3.Dlouhoprsťáci, 4.Bohemia Poděbrady, 5.Snow

 

Družstva s pořadovými čísly 1. a 5. hrají první zápasy ve skupinách, družstva s čísly 2. a 4. hrají druhé zápasy ve skupinách, týmy s číslem 3. hrají ve třetím kole skupin.

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

re:Maroš

(dajas, 17. 12. 2009 18:20)

Dopiš si koho chceš, jak říká klasik peníze a strach jsem nikdy neměl:-), ale nezapomeň tohle je týmová hra !!! a jeden hráč nezmůže nic, když zbytek stojí za ho...:-( Je to jiný sport budiž ti omluvou a výmluvou zároveň.D.

Vyjimky

(Maroš, 16. 12. 2009 7:12)

Vypadato,ze uz jste prestali mit strach ze Stepana Lukavce, takze ho opet pisu na nasi soupisku.Neboj Dejve,je to taky jen clovek,takze kdyz ty budes mit famozni,zivotni formu a on bude uplne v pr.... mas malou sanci ho prehrat :)M.Jinak vsem pekny Vanoce.

RE: dajas

(Petr, 14. 12. 2009 7:46)

Myslím, že Setuze by nepomohl ani repre kouč baskeťáků Bůďa... :-) Takže ať si nějaký ty ligouše postavej ;-) Volejbal není basket!! A hlavně, na ně stačí vyhrát poslední balón v prvním mezikole... a úplně stačí oblouček na zadní lajnu... Banán by o tom mohl z loňska dloooouho vyprávět!!! :-))))

vyjímky???

(dajas, 9. 12. 2009 18:40)

Setuza má taky vyjímku? tam je to samej ligouš:-)))) sice baskeťáků, ale to nikdo nepsal :-)) Banáne zase chcete vyhrát ?