Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

   O víkendu 21.-22.6. se v Chodově u Karlových Varů uskutečnilo finále MČR žákyň v plážovém volejbale, kterého se zúčastnila i jičínská dvojice Jana Vosáhlová - Šárka Doležalová (donedávna hráčka Pecky). Děvčata se do tohoto závěrečného turnaje probojovala na základě vítězství v krajském kole ve Dřevěnicích, kde nenašla přemožitelky.

   I finálový turnaj se pro ně vyvíjel velmi příznivě, když 24 zúčastněných dvojic bylo pro první část rozděleno do šesti čtyčlenných skupin. V té své porazily všechny 3 dvojice celkem s přehledem 2:0. V další části vznikly opět čtyřčlenné skupiny, kdy se "promíchaly" sousední skupiny. Jedny soupeřky tedy zůstaly stejné a zápas s nimi se započítával (tedy pro holky výhra), s dalšími dvěmi dvojicemi to již byl vyrovnaný boj, který se vždy rozhodoval v tie-breaku a ty Jana se Šárkou zvládly lépe - 2:1 a 2:1. První místo i v další skupině... Tímto se již probojovaly do 16-ti členného pavouka, kde se rozhodovalo o celkovém umístění. Tady hned v prvním kole přišla bohužel první porážka na turnaji od domácí dvojice Husáková, Vodenková 0:2 a tím pádem boj o konečné 9.-16. místo. V dalších utkáních již žádná porážka nepřišla a tak po dalších třech výhrách 2:0 obsadila děvčata celkové krásné 9. místo! Gratulujeme.

   Momentálně mají holky skvěle rozehrané i krajské kolo juniorek (které je spojené se ženami), když po dvou odehraných turnajích mají na svém kontě dvě turnajová vítězství! Tuto neděli 6.7. je ve Dřevěnicích čeká závěrečný turnaj a pokud uspějí, mohou se těšit i na finále MČR juniorek...

   

Pár foteček jsem získal od p. Vosáhla, takže jsou na Rajčeti:

http://pehan.rajce.idnes.cz/2008_06_22_Chodov_Beach_MCR_zakyn_S_post.spor/

- Petr -

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář