Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juniorky - 3. a 4. kolo KP 2007-08

14. 10. 2007

 

Loko Trutnov - TJ Jičín 0:3 (-11,-10,-20)     50 minut

 

Loko Trutnov - TJ Jičín 0:3 (-7,-14,-20)     48 minut

 

Trutnov (14.10.) - Dva pohodové, jednoznačné a rychlé zápasy v náš prospěch jsme dnes odehráli na hřišti soupeřek z Trutnova, které měli svou sestavu složenou z hráček kadetského a žákovského věku, takže herní zkušenosti byly jednoznačně na naší straně.

Základní sestava, která odehrála většinu obou utkání nastoupila ve složení: Nenča nahrávka, Monča univerzálka, na smeči Kamča s Luckou a o blok se staraly Jáňa s Léňou. Na liberu tradičně Píďa. Na střídáni byly připraveny Karča s Marťou.

Jelikož oba zápasy si byly víceméně podobné, tak jen jednoduše. Po většinu obou utkání jsme se opírali o kvalitní servis všech hráček a dělali jím velkou spoustu bodů a to v několikabodových "šňůrách". A nebyla to jen klasická "plachta", ale podařilo se i několikrát změnit rytmus krátkým podáním za síť. Několik zkažených servisů ve třetích setech obou zápasů přece jen nechaly trutnovačky, aby s námi držely alespoň v této části utkání bodově krok, ale na výsledek utkání to žádný vliv nemělo.

Díky špatné přihrávce měly tedy hráčky Trutnova ztíženou možnost kvailtně a přesně nahrát, takže spousty míčů nám přehrávaly zadarmo. Tady jen opět musím zdůraznit důležitost soustředění na přihrávku takových balonů, které musíme nahrávačce opravdu rozehrát přesně k síti, aby se mohlo útočit i středem. Stále spousta míčů byla přihrána někam 2 metry od sítě, což nás nutilo k velkému počtu náhrávek do hlavního kůlu a tím přetěžování smečařek. Také využití hráček zadní zóny v těchto situacích bylo zpočátku minimální, ve druhém utkání se to již výrazně zlepšilo.

Jednoznačnou převahu jsme dnes měli při útoku na síti. Razantní smeče předváděly Kamča s Jáňou, technickými údery nešetřily Lucka s Léňou. Při dobrých příjmech se podařilo zahrát několik rychlých náher do kůlu a i pár "rychlíků" na středu, takže v tomto směru také spokojenost.

A co dnes bylo nejdůležitější a v čem vidíme hlavní plus dnešního utkání? Holky ani při výrazném vedení v jednotlivých setech nepolevily, jak tomu někdy bývalo zvykem, ale neustále se snažily držet domácí pod tlakem, což se jim po většinu obou utkání dařilo.

 

- Petr -

 

Výsledky dalších zápasů a tabulka na následujícím odkazu:

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=958 

   

Tipovačka dnes bez úspěchu, takhle dobré výsledky nikdo nečekal...

    

 

Náhledy fotografií ze složky Juniorky - KP - Trutnov - Jičín 14.10.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář