Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juniorky - turnaj v Mladé Boleslavi

5. 4. 2008

    

   Mladá Boleslav (5.4.) - Získat zkušenosti v utkáních s družstvy z jiných krajů dává možnost nacházet v sobě chyby, na kterých se dá postupně pracovat k jejich odstranění. Turnaj v Mladé Boleslavi za účasti družstev VK Kladno, Bižu  Jablonec nad Nisou, TJ Dvůr Králové, TJ Jičín a pořadatelské AŠ Mladá Boleslav byl k tomu skvělou příležitostí.
   Týden po soustředění v Hlušicích nebyl zrovna zcela výhodný termín, protože na některých hráčkách se projevovala únava a nekoordinovanost pohybů. Ale hra je něco jiného než trénink, takže nějaké ty síly se našly... 
   Hned v prvním utkání jsme narazili na družstvo domácí Mladé Boleslavi a oba sety byly vyrovnané, bohužel v koncovkách se nám moc nedařilo a obě jsme prohráli – 0:2 (míče 46:51). Druhé utkání bylo s Kladnem, které se pomalinku rozehrávalo a nejlepší výkon podaly jeho hráčky v posledním utkání turnaje. Nám se je podařilo porazit 2:0 s celkovým skórem 50:41. Jako na houpačce se nám dařilo ve třetím utkání s Jabloncem nad Nisou s prohrou 0:2, na míče 43:50. V posledním utkání  s našim  rivalem ze Dvora Králové nad Labem šlo tak trochu o odvetu za poslední mistrovská utkání, která se nám na hřišti soupeře podařilo vyhrát. Výhra 2:0 (na míče 50:45) bylo již tak trochu pro obě družstva zoufalstvím v boji s vlastní únavou. Turnaj se hrál v jednom kuse a po 5 hodinách bylo dobojováno.

  
Celkové pořadí: 1. Mladá Boleslav 8 b., 2. Jablonec nad Nisou 4 b., 3. Kladno 4 b., 4. Jičín 4 b. a 5. Dvůr Králové nad Labem 0 b. (přehledná tabulka turnaje s výsledky ve fotogalerii).

  
   O pořadí na 3. a 4. místě rozhodl jeden jediný míč v náš neprospěch. I to se stává… Trenéři všech družstev nic moc neřešili a byli všichni spokojeni náročností turnaje pro všechna družstva a shodli se na tom, že je nutné hrát více turnajů podobného typu. Za 14 dní máme pozvánku na podobný turnaj do Jablonce nad Nisou.
   Hru jednotlivých hráček nebudeme řešit, protože jsme jeli kvůli tomu, aby si všechny dívky zahrály v jiném prostředí a jinými družstvy. Zpestřením byla ukázka francouzské baletní školy v podání Nenči a Kamči. Skvělé !!!!!!!!!!!!!!!!   

   

-jirka-

  

Fotek se zase několik podařilo, hlavně ty společné v nových dresech, takže mrkněte na Rajče!

http://pehan.rajce.idnes.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář