Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadetky - KP - Hořice - 1. kolo 2007-8

13. 10. 2007

 

Hořice (13.10.) - Prvním kolem dnes začal krajský přebor kadetek, do kterého se přihlásilo celkem 6 týmů. Hraje se turnajovým způsobem, přičemž v každém kole má jedno družstvo volno.

Naše družstvo odjelo v následujícím složení: Doležalová, Dytrychová, Hlavatá, Hrnčalíková, Kracíková T., Nosková, Postolková, Skalová, Vosáhlová - libero: Rybářová

První zápas jsme odehráli proti domácím a nebýt malé komplikace v závěru prvního setu, kdy jsme soupeřky nechali dotáhnout na rozdíl jediného bodu (24:23), tak by se dalo říci, že jsme měli zápas po celou dobu pod kontrolou.

Druhé utkání s Rémou Rychnov B také nenasvědčoval žádnému dramatu, první set byl v poklidu, ale ve druhém so protihráčky přece jen rozehrály, my jsme vyrobili pár chyb a rázem bylo vše obráceně - vyrovnáno tedy na 1:1 a tie-break. V něm se utkání dostalo do hodně dramatické a vyrovnané koncovky, když jsme měli několik mečbolů, ale proměnili až ten za stavu 18:17.

Dalšími soupeřkami byla děvčata z Náchoda, která však byla nad naše síly. Přece jen jejich výšková převaha byla znát, takže náš blok neměl moc šancí a naopak, několik našich smečí končilo na vysokých blocích náchoďaček. Prohra tedy 0:2, ale s konstatováním, že pokud bychom se vyvarovali zbytečných chyb, je možné i toto družstvo porazit.

Na závěr jsme nastoupili proti Slavii Hradec Králové, kde jsme nezvládli závěr dobře rozehraného prvního setu, kdy jsme hráli asi nejlépe za celý den, a v koncovce ztratili tříbodové vedení - prohra 26:28 zamrzí. To holky trošku poznamenalo do druhého setu, takže svůj výkon už nezopakovaly a na přijatelný rozdíl 20:25 korigovaly skóre až v závěru.

 

Výsledky:

TJ Jičín - Hořice  2:0 (23,19)
TJ Jičín - Réma Rychnov B   2:1 (14,-22,17)
TJ Jičín - Rubena Náchod   0:2 (-18,-16)
TJ Jičín - Slavia Hradec Králové   0:2 (-26,-20)
Náchod - Slavia HK   0:2
Hořice - Náchod   0:2
Slavia HK - Hořice   2:1
Hořice - Réma B   1:2
Slavia HK - Réma B   2:0
Náchod - Réma B   2:0

 

Výsledky zápasů a tabulka na následujícím odkazu:

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=960

  

   - Petr -

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kadetky - KP - Hořice 13.10.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář