Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadetky - KP - 4. kolo

28. 1. 2007

 

Hradec Králové (28.1.) - Další kolo krajského přeboru kadetek se dnes odehrálo v hale Slavie. Volno mělo tentokrát družstvo Hořic.

   První naše utkání s domácí Slavií bylo poznamenáno naším velice krátkým rozcvičením, když se holky víceméně nestihly ani rozpinkat. I když si myslím, že jsme odjezd měli naplánovaný včas, tak se nám postupně nasčítavaly časové prodlevy, způsobené o trošku pozdnějším odjezdem, pomalou jízdou kvůli špatnému počasí, zastávkou na pumpě pro bagety, sháněním klíčů od šatny a i dlouhým převlékáním. Takže příchod na hřiště 15 minut před začátkem zápasu byl prostě pozdě. To se pak promítlo do celého utkání, kdy jsme nebyli schopni rychlejších reakcí na balon, takže jsme všude byli pozdě. A soupeřky toho dokonale využívaly. Spousta zalívek, které nám pravidelně padaly na zem, pomáhaly slávistkám k udržování stálého, několikabodového náskoku v obou setech. Nám se navíc nedařilo vůbec razantně útočit, takže většinu útoků si soupeřky v pohodě rozehrávaly nebo se jim dařilo nás zablokovat. Výsledkem trápení se byla prohra 0:2 (-21,-16).

   Následující kolo jsme měli volno, takže jsme ho využili k důkladnému rozehřátí a rozehrání se. A bylo to v následujícím zápase proti Červenému Kostelci hodně znát. Základ k vítězství dal dobrý servis a když se nám k tomu začalo dařit "pokládat" balony ze smečí, bylo o vítězi utkání jasno - 2:0 (17,21).

   Následující zápas proti Rémě Rychnov jsme v prvním setu pokračovali ve výkonu z předchozího zápasu a i díky mnoha chybám soupeřek jsme jej dokázali s přehledem vyhrát. Bohužel, uspokojení z výhry nás trochu uspalo a do druhého setu jsme vstoupili s pocitem, že není potřeba se zas tolik namáhat, když to předtím šlo tak lehce. Takže několik našich zkažených podání a zbytečných chyb v poli i na útoku, znamenalo, že jsme téměř po celou první polovinu setu prohrávali o 2-4 body. Nakonec se ale podařilo vrátit k naší hře a druhá část setu už byla plně v naší režii - 2:0 (14,16).

   K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti dosud dnes neporaženému VK Hradec Králové a věděli jsme, že to bude více než těžké. Od začátku jsme vsadili na tvrdý a riskantní servis a evidentně jsme tím soupeřky zaskočili, takže jsme si vypracovali slibný náskok až na 16:8. Pak se však na servisu začalo dařit i hradečačkám (hlavně Máše...) a když se jim navíc podařilo i několik bloků, postupně  stahovaly až bylo vyrovnáno na 22:22. V koncovce jim nakonec přálo více štěstí a získaly ji pro sebe. Druhý set se do nás Máša opět hned na počátku opřela podáním, které znamenalo opět několik přímých bodů a tím i náskok, který jsme už nedokázali srovnat. Znamenalo to dnes druhou porážku 0:2 (-24,-19).

 

Sestava: Dytrychová, Hlavatá, Helikarová, Hrnčalíková, Novotná, Vocásková, Zákoutská - libero: Rybářová

 

 

Výsledky:

TJ Jičín  - Č. Kostelec  2:0
 - VK HK  0:2
 - Slavia HK  0:2
 - Rychnov  2:0
 Slavia HK  -  Č. Kostelec  2:0
 -  VK HK  1:2
 -  Rychnov  2:1
 Rychnov  -  Č. Kostelec  0:2
 -  VK HK  0:2
VK HK  -  Č. Kostelec

 2:0

 

- Petr -

 

Všechny výsledky a tabulka na následujícím odkazu:

http://home.tiscali.cz/volejbal/kadetky.htm

 

 

VIDEO

Některé hráčky se rybičku naučily docela pěkně!  Mrkněte ZDE  (MPEG, 3,5 MB)

Pro některé je to "maličko"  PROBLÉM  (MPEG, 2,5 MB)... (Nebo tréma před kamerou?)

 Takovouhle úklidovou četu ještě na Slavii neměli! Po několika "náletech" by se dalo z té palubovky jíst (dobrou chuť) - LETADLO  (MPEG, 1 MB)

  

    

A jak se na dnešek tipovalo? Překvapili jste mě velkým počtem, za to chválím!!

Celkově dnes tedy 3. místo (zlatý střed) a 6 správně tipujících.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kadetky - KP - Slavia HK 28.1.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář