Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadetky - KP - Rychnov - 6. kolo 2007-8

1. 3. 2008

 

Rychnov nad Kněžnou (1.3.) - Teprve poslední kolo krajského přeboru kadetek mělo rozhodnout o tom, kdo z trojice Réma Rychnov, Rubena Náchod a Slavia Hradec Králové získá jakou medaili. Před tímto kolem na tom byly všechny tyto týmu totiž bodově zcela stejně. Naše holky do tohoto boje již, bohužel, zasáhnout nijak nemohly, po minulém kole měly zajištěné 4. místo.

   Jak už je v poslední době téměř zvykem - a tento turnaj nebyl vyjímkou - opět se nám sestava postupně rozpadala, abychom nakonec odjeli v pouhých šesti hráčkách (Doležalová, Dytrychová, Hrnčalíková, Kovářová, Rybářová, Postolková)... Takže jsme jen museli doufat, že se nikdo nezraní a turnaj dokážeme celý do konce odehrát. Bez možnosti střídání se průběh zápasů dal ovlivňovat jen time-outy a to na slušný výsledek dnes nestačilo.

   V prvním utkání proti nám nastoupila Rubena Náchod a první set nás prakticky "rozstřílela " velice kvalitním a téměř bezchybným servisem, se kterým jsme si neporadili - 11:25. Druhý set již soupeřkám servis tolik nešel a tak byl mnohem vyrovnanější. Bohužel, několik zbytečných chyb v koncovce nás připravilo o možnost jeho zisku - 20:25 a prohra 0:2.

  Druhý zápas s domácí Rémou A se také příliš nedařilo, rychnovačky si mnohem lépe dokázaly připravit útok a také jej zakončit. Na druhou stranu, když se nám podařilo kvalitně přihrát a následně i nahrát, předvedly holky několik pěkných útoků, za které zaslouží pochvalu. A musím zmínit i šňůru Lucky na servisu, kdy v prvním setu šla podávat za stavu 17:24 a skákaným servisem stáhla stav až na 22:24, přičemž soupeřky nedokázaly ani jeden z těch 5 míču dostat zpět na naši stranu hřiště. Nakonec tedy po setech 22:25 a 15:25 druhá prohra 0:2.

   V dalších dvou utkáních už holkám přece jen docházely síly a i vůle poprat se o vítězství, takže nejprve podlehly hradecké Slavii 16:25 a 14:25 a poté i Rémě B 21:25 a 23:25.

   Po dnešním velice kvalitním výkonu se z celkového prvenství v krajském přeboru raduje družstvo Rubeny Náchod, které všechny své dnešní zápasy vyhrálo 2:0. Druhá skončila Slavia Hradec Králové, která v boji o toto místo porazila Rému Rychnov A 2:1 (15:13 tie-break). Ta nakonec tedy skončila celkově třetí.

- Petr -

      

Výsledky a celková tabulka na tomto odkazu:

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=960

  

Fotky "pro změnu" opět na Rajčeti

  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář