Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mixy - úspěšný turnaj v Městci Králové

31. 8. 2009

 

Městec Králové (29.8.) - Zřejmě našeho posledního letošního venkovního turnaje smíšených družstev jsme se zúčastnili tuto sobotu v Městci Králové. Skvělé volejbalové počasí, výborný bufet, 10 mančaftů na 4 hřiště, prostě na zahrání si jako dělané! Družstva rozdělená do 2 skupin po pěti účastnících, každá skupina měla k dispozici 2 hřiště, takže při systému každý s každým na 2 hrané sety to pro nás znamenalo 4 zápasy po sobě a poté jedno kolo pískání.
   Hned na úvod nejtěžší soupeř ve skupině, družstvo s názvem Žert, a jelikož to zase taková sranda nebyla, tak jsme prohráli 0:2 (pravda, až po boji...). Ve druhém kole proti nám stál za sítí Miš Maš a s touhle "kaší" jsme si v klidu poradili - 2:0. Následovalo další utkání a mančaft Totální rozklad nás dokázal herně "rozložit" až ve druhém setu, čili tentokrát remíza 1:1. A přišlo poslední utkání se známým týmem z Hořic, které hraje pod názvem + - (tedy pro neznalé Plus Mínus  ) a pro nás, bohužel, platila druhá část jejich názvu... Takže prohra 0:2 a čekání, jak dopadnou poslední zápasy ve skupině, ve kterých se rozhodovalo, zda obsadíme 3. či 4. místo. Nakonec lepším poměrem míčů končíme na 3. místě a tím pádem nás čekal postup do osmičleného pavouka proti druhému družstvu ze skupiny A.

   Utkání play-off se hrála na 2 vítězné sety a ve čtvrtfinále nás nejdříve čekal tým Tuleňů. Nečekaně nekladl velký odpor a po výhře 2:0 jsme už byli v semifinále! Následovala malá pauze, kdy hráli poražení čtvrtfinalisté o umístění, a v níž se nám podařilo se kvalitně posilnit... a po ní proti nám nastoupil tým Mája. Ani jemu jsme nedovolili uhrát vítězný set (i když ten druhý byl hodně těsný...) - 2:0 a čekalo nás finále!

   A aby snad té zoologické nebylo málo, čekal nás loňský vítěz a obhájce prvenství, tým s názvem Hroši. Ti už byli přece jen nad naše momentální síly a tak po setech 22:25 a 18:25 skončil náš mančaft na nečekaně krásném druhém místě! Za to jsme si "vysloužili" diplom, šáňo a dárkový balíček a navíc nás čekalo ještě jedno milé překvápko, když Lucka byla vyhlášena Miss turnaje!

  Takže zase jednou U mě dobrý!!! 

- Petr -

 

Fotky na Rajčeti

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář