Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj mixů v Poděbradech

2. 4. 2012

  

Poděbrady (31.3.) - Příjemný turnaj mixů po skončení sezony mistrovských utkání žen i mužů absoloval náš smíšený tým v lázeňském městě Poděbrady. Ve složení Marti B., Lidu K., Petr H., Olda H., Petr K. a David M. odehrál příjemných 5 zápasů (=13 setů).

   Turnaje se celkem zúčastnilo celkem 8 družstev, povětšinou z blízkého okolí. Ta byla rozdělena na 2 skupiny po čtyřech účastnících. Hrálo se na 2 vítězné sety, každá skupina měla svojí tělocvičnu, takže na zahrání super (jako prakticky v Poděbradech vždycky)! Přidáme-li k tomu občerstvení s točeným pivkem, není o čem diskutovat...

   O našem druhém místě se už prakticky rozhodlo v úvodním utkání ve skupině, kde jsme prohráli s domácí Bohemií 1:2. Poté, co jsme totiž v dalších utkáních porazili Nový Dvůr 2:0 a Kozlíky 2:1, jsme obsadili 2. místo ve skupině a postoupili tak společně s Bohemií do finálové čtyřky (společně s prvními dvěmi týmy z druhé skupiny). Jelikož se ale vzájemné zápasy ze skupin započítávaly, tak nám ani další dvě výhry (2:1 a 2:0) ke konečnému vítězství nestačily, protože ani Bohemia ve finálové skupině nezaváhala a oba své zápasy dotáhla do vítězného konce.

   Pro nás tedy celkově druhé místo a jako odměna za vydané množství sil a energie šiška Lovečáku...   A samozřejmě příjemné pocity z vyhraných zápasů (hlavně tedy pro muže... )... Doufám, že podobných turnajů (klidně s podobným výsledkem) se nám letos podaří obsadit povícero!!

- Petr -

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář