Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži - KP II. - skupina A - 17. a 18. kolo 08-09

3. 5. 2009

  

TJ Jičín - Rokytnice 3:1 (-18,18,26,20)

Sestava: Dolejší, Dytrych, Hanke, Malát, Pitthard, Štěrba, Tichý - libero: Krupička

 
TJ Jičín - Rokytnice 3:0 (16,21,21)

Sestava: Dolejší, Dytrych, Hanke, Malát, Pitthard, Štěrba, Tichý - libero: Krupička

 

   Po neúspěšném vystoupení minulý týden v Libáni panovala mezi muži zpočátku obava z dalšího utkání proti soupeři z čela tabulky, ale ta se projevila pouze v úvodním setu, který jsme hlavně vlastními chybami soupeři přenechali až příliš snadno.

   Od dalšího setu již přišlo zlepšení a ve chvíli, kdy se nekazilo podání jsme měli jasně navrch. Navíc soupeř nám k tomu vydatně pomáhal vlastními chybami, příjmem podání počínaje a útoky daleko do autu konče. Malá krize přišla v koncovce 3. setu, kdy jsme ztratili vedení 23:18 a nechali rokytnické srovnat na 23:23. V dramatickém závěru jsme nakonec důležitý set dokázali získat a tím zřejmě i rozhodnout celé utkání, protože na "lepší" straně hraný čtvrtý set jsme si prohrát nemohli dovolit.

   A tak tomu i nakonec bylo, výrazné vedení v setu od jeho počátku nám dávalo potřebný klid až do koncovky a první zápas byl "doma"...

   Druhé utkání pak bylo ještě mnohem jednoznačnější, když soupeři se nedařilo opravdu skoro nic a svými chybami nás hnal (spolu s fanynkami...) k jasné výhře 3:0!

 

- Petr -

   

Fotečky jsou Rajčeti tentokrát dvoje na dvou místech, takže tady a taky tady ...

 David měl tentokrát pravdu a i když víra nás sice úplně tak neuzdravila, jako spíše nechala onemocnět soupeře, ale protože tak úspěšný výsledek netipoval nikdo, cenit se nebude...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář