Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži - KP II. - skupina A - 21. a 22. kolo_08-09

16. 5. 2009

  

TJ Jičín - Radim 3:0 (18,17,20)

Sestava: Dolejší, Dytrych, Hanke, Malát, Pitthard, Štěrba, Štuk

 
TJ Jičín - Radim 3:0 (24,18,22)

Sestava: Dolejší, Dytrych, Hanke, Malát, Pitthard, Štěrba, Štuk

 

   V pouhých šesti hráčích jsme dnes nastoupili do úvodního setu prvního zápasu... Tedy bez tradičního libera a bez Miloše, který se "zapomněl" u psaní diplomky...i když pravda, hlásil to včas a v průběhu zápasu dorazil (abych mu snad nekřivdil...).

   Vzhledem k tomu, že ani soupeř nepřijel v nejsilnější sestavě, byla z toho dvě vcelku jednoznačná utkání (to první o něco více...), když ztráta setu hrozila jen v úvodním setu druhého utkání, kdy jsme museli odvracet jeden setbol hostů. Ale i tento kritický okamžik se podařilo zvládnout a hned náš první setbol znamenal vedení 1:0 a klid do dalších dvou setů.

   Takže snad jen pro zajímavost - od druhého setu prvního utkání soupeřům pinkal nahravač extraligových kadetů hradecké Slavie - ročník narození 1994 (věkem tedy ještě starší žák). U nás bylo zase novinkou obsazení postu univerzála, kdy si na něm poprvé v naší sestavě zahrál Miloš a myslím, že to není špatná varianta ve chvíli, kdy máme na zápase dostatečný počet hráčů na post smečařů.

- Petr -

 

Fotky ve dvou várkách na Rajčeti

 

Tak já jsem jasnej vítěz! Už jsem se odměnil!   No, Davidovi to teda asi taky uznám... ale s odřenejma ušima na druhej pokus... 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář