Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži - KP II. - skupina A - 25. a 26. kolo

12. 5. 2007

 

TJ Benešov - TJ Jičín 3:0 (20,19,13)

Sestava: Dytrych, Havel O., Krupička, Malát, Melich, Pitthard, Štěrba, Štuk - libero: Hanke

  

TJ Benešov - TJ Jičín 3:0 (12,19,21)

Sestava: Dytrych, Hanke, Havel O., Krupička, Malát, Melich, Pitthard, Štěrba, Štuk

 

Benešov (12.5.) - Ač to tak při odjezdu nevypadalo (svítilo u nás sluníčko), tak v okamžiku příjezdu do Benešova začalo pršet a vypadalo to, že na hraní to dnes příliš nebude. Nakonec se přece jen podařilo první utkání včas zahájit, dokonce bez deště, ten si ale velkou přestávku nedal a v průběhu prvního setu opět pršet začalo a to docela intenzivně. Ten se nám zpočátku dařilo držet se soupeřem krok, ale několik chyb v poli i na servisu určilo jeho výsledek - 20:25 pro domácí. Poté bylo utkání přerušeno a čekali jsme, až se počasí umoudří. Cca po půl hodině se mohlo pokračovat, ale pauza nám v žádném případě nesvědčila... Další 2 sety dlouho netrvaly, obzvláště ten třetí ne, takže po prohrách 19:25 a 13:25 byl docela rychlý konec prvního zápasu.

   Po dalším deštivém čekání začal druhý zápas a ani v něm se příliš výkon zlepšit nepodařilo. Snad jen ve druhém a třetím setu bylo několik světlejších chvilek, ale na v poli výborně hrající domácí, kteří dokázali zvednout téměř každý náš útok, to v žádném případě nestačilo. Takže po setech 12:25, 19:25 a 21:25 další dvojzápasová prohra 0:3...

   Trošku tristní bilance tohoto týdne, kdy jsme ze čtyř zápasů nedokázali získat ani set, ukázala, že s tím "přejezdem zamrzlé řeky" to zase nebude na jaře tak slavné... Smiley Pravda, hrálo se proti dvěma nejlepším týmům tabulky, ale to rozhodně nelze považovat za výmluvu (či omluvu)... Vždyť zatím držíme třetí místo a rozhodně bychom na něm rádi zůstali!!

 

- Petr -

 

  

 Dnes žádný z tipujících netrefil správný výsledek...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

věřil jsem i ve víc

(Dajas, 13. 5. 2007 20:17)

Já věřil i ve víc než set, ale nějak postupně opadala víra v nás samé:-(( po tomhle týdnu jsem hodně zklamaný:-( poněváč ten sport dělám pro radost a v tomhle týdnu jí fakt moc nebylo...tak snad v sobotu přerušíme tu naši mizernou serii alá Slavia ve fotbale :-)))

věřil jsem v set

(jirka, 12. 5. 2007 23:24)

věřit znamená....... Benešov jsou vždy věkově odpadlíci z bývalých ligových dorostenců, kteří neměli na to ,zahrát si v Semilech,ale rádi tuto hru presentovali dál ve svých podmínkách s radostí z každé akce.Se soupeřem roste i jejich úsilí.