Jdi na obsah Jdi na menu
 


  

   Otvírám tu tímto diskusi k námi plánovanému turnaji v neděli 4. ledna 2009. Doufám, že se budete hojně vyjadřovat a společně vše rychle vyřešíme a připravíme. Momentálně máme zamluvenou halu, kde se bude hrát na dvou kurtech, prostřední kurt bude sloužit k rozcvičování. Vzhledem k tomu, že je zatím volná i tělocvična, je možnost mít hřiště 3 (zatím - než si ji někdo zamluví).

  

Takže otázky k řešení:

Kterou kategorii uspořádat?

Mixy (dle počtu družstev stačí klidně 2 kurty, při více přihlášených eventuelně 3) nebo společně muži+ženy (v tom případě určitě 3 kurty). Případně bych zkusil turnaj mixy jedna kategorie a druhá juniorky+kadetky.

    

Název turnaje?

První návrh měl Petr Dytrych a to: "První smeč" , můžete zkoušet další... 

 

Ceny?

Kdo můžete něco sehnat, zajistit... Já se postarám o diplomy a poháry.

 

Občerstvení?

Osobně bych se do toho vlastními silami moc nepouštěl, nechal bych to celé na stánku na bílé chodbě v areále, ať si to udělají ve vlastní režii. Protože jinak to znamená mít neustále alespoň 2 lidi, kteří se budou o bufet starat a hlavně se musí vše dopředu připravit a nakoupit... Ale pokud má snad někdo chuť se do toho pustit...

    

   Protože vím, že tyto stránky navštěvují i hráči(čky) či trenéři a funkcionáři jiných družstev, uvítal bych, kdyby se tu rovnou vyjádřili, s jakým družstvem a v jaké kategorii by k nám na turnaj případně rádi přijeli. Díky.

 

- Petr -

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE: Vašek

(Petr, 7. 12. 2008 17:40)

Vašku, prosím o přihlášku e-mailem, jak je uvedeno v propozicích. Ulehčí mi to práci... díky moc. Ale samozřejmě s vámi už počítám... ;-)

Hořice zdraví

(Vašek, 6. 12. 2008 14:28)

Tým na První smeč je připraven.

názor

(Miloš, 27. 11. 2008 15:29)

Taky jsem rád, že konečně bude něco konat u nás. S Petrovým návrhem plně souhlasím. A co se týče kategorií, jsem rozhodně pro mixy (už teď mám vítěznou sestavu v hlavě:-DDDD)

no konečně !!

(dajas, 27. 11. 2008 15:01)

Zdar, jsem rád, že konečně taky uděláme turnaj sami, ikdyž vím že to není o nechuti...ale nemusíme konečně nikam jet :-)jinak s názvem jsem pro...to vystihuje úplně vše!!! Co se týče kategorií tak bych bral vše co bude jen možné...asi spíš ty mixy...vždycky dáš víc týmů v mixech než solo... myslím že stačí 2 kurty a ty kadetky zapoj do mixů nějaký bombery si snad seženou Jičín A-B-C-D....:-) taková základna úderníků a nahrávaček!!!
Ceny/nějaké reklamní cetky/taky dotalčím možná i něco hodnotnějšího...určitě se mnou počítej.
Občerstvení je trochu problém věřím, že se dá něco vydělat, ale vidím v tom i problém..asi bych volil cestu pohodlí a tudíž stánek na"bílé chodbě":-)
Aź bude vše jisté můžu rozeslat pozvánku na síť AVL-ky H.K. popřípadě zkusím i jinam.
Tak s chutí do toho ... nebo s chotí??:-)

Bufet

(Petr, 27. 11. 2008 14:53)

Bufet nahoře na chodbě by zřejmě nebyl problém, pokud zajistíme dostatečný počet družstev, a zřejmě by bylo i rozumnější to tak nechat (jak už jsem psal). Ale... mají jen lahvové pivo... :-)

turnaj 04.01.2008

(Tom, 27. 11. 2008 14:40)

Zdravím všechny, jsem pro turnaj mixů, asi na třech kurtech, když se nabízí ta možnost volné i tělocvičny.
"První smeč 2009" zní dobře, asi bych to neměnil, je to pro začátek roku výstižné a vzhledem k tomu, že pokud se stane turnaj trdicí, se nebude hrát pokaždé 4.ledna, sobota či neděle vyjde pokaždé v jiný den. Abych nezůstal pozadu s návrhem, tak uvádím.... "o Jičínský pohár"
Ceny nějaké vymyslím i já, nějak to podpořím..
Občerstvení je fajn a hlavně potřeba, jen bych se poinformoval, zda není možnost otevření bufetu nahoře v areálu, nemám ponětí kdo to má na starost a je pravda, že na házenou otevřeno bývá, tak na turnaj by se taky mohlo zadařit. V každém případě Ferneta apod. by někdo servírovat měl, když tak budeme muset nedobrovolně vybrat dobrovolníky... Když už to tak dopadně tak bych se zabýval jenom tím nejnutnějším občerstvením, žádné rochcapování...
Jinak z Poděbrad, odkud by měli přijet dvě družstva se mi zatím nikdo neozval..
T.