Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žákyně - 4. kolo KP

9. 12. 2006

 

Kostelec n/O (9.12.) - Na dnešní turnaj do Kostelce jsme odjeli bez dvou opor základní sestavy Pídi a Jáni.To znamenalo, že boj o udržení v první čtyřce bude více než těžký... Ale přesto se o to holky chtěly pokusit.

   A mělo se o tom rozhodnout hned na úvod turnaje, kdy jsme nastoupili proti Trutnovu, který byl naším nejvážnějším kandidátem na 3. místo ve skupině, znamenající udržení se. První set se pro nás vyvíjel od své poloviny více než dobře, protože se nám podařilo odskočit na několikabodový náskok, který jsme dokázali udržet až do konce - 25:18. Od začátku druhého setu však trutnovačky přestaly vyrábět nevynucené chyby, zpřesnili přihrávku a začali nás přehrávat důrazným útokem, když nám se naopak příjem nedařil, takže jsme jim vraceli balony zadarmo - výsledkem byla prohra 15:25 a následoval tie-break. V něm hra z předchozího setu pokračovala. A i když se nám náskok soupeřek ze stavu 5:11 podařilo stáhnout až na 9:12, tak několik našich zbytečných chyb v poli znamenalo porážku 9:15.

   Další 2 zápasy s oběma jasnými favority této dívčí kategorie pak byly hlavně o tom, aby holky získávaly herní zkušenosti a hlavně se nebály jejich výškové převahy. To se nakonec jakž takž podařilo a ve chvíli, kdy jsme dokázali kvalitně podávat a nedovolili jim svou výšku zužitkovat jsme s nimi občas hráli téměř vyrovnané partie. Bohužel tyto úseky byly příliš krátké na to, abychom dokázali udržet bodový kontakt. Nejvíce nás trápila tradičně přihrávka a ani obrana v poli se moc nedařila. To vše je způsobeno příliš pomalým a pozdním pohybem hráček pod míč. A hlavně: Na NATAŽENÝCH nohou se volejbal hrát nedá...!! Smiley   Takže výsledek zápasu se Zbečníkem 10:25 a 19:25. Závěrečný zápas s Náchodem pak 11:25 a 16:25.

   Pro další kolo, které se hraje již příští týden v neděli 17.12. v Náchodě, do 1. čtyřky tedy postoupil Kostelec n/O a do druhé sestupujeme my.

   

Výsledky 1. čtyřky:

TJ Jičín  -  Náchod  0:2
 -  Trutnov  1:2
 -  Zbečník  0:2
 Trutnov  -  Zbečník  0:2
 -  Náchod  0:2
 Náchod  -  Zbečník  0:2

 

Výsledky 2. čtyřky:

Rychnov  -  Dvůr Kr. n L.  2:0
 -  Slavia HK  2:0
 -  Kostelec  0:2
 Kostelec  -  Dvůr Kr. n L.  2:0
 -  Slavia HK  2:0
 Dvůr Kr.  -  Slavia HK

 2:0

  

Celkové pořadí KP po 4. kole:
1. Zbečník   31 b.
2. Náchod   28 b.
3. Rychnov   21 b.
4. Trutnov   18 b.
5. Jičín   17 b.
6. Kostelec   16 b.
7. Dvůr K.   8 b.
8. Slavia HK   5 b.

    

Výsledky ankety - tentokrát správně tipovali sestup 3 tipující...

 

- Petr -

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

souhlas s trenérem

(jirka, 11. 12. 2006 9:41)

volejbal není modní přehlídka v dresech , ale makačka , aby to k něčemu vypadalo. Berče tam musí udělat pořádek a vyprovokovat kamarádky k akci .