Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žákyně - 6. kolo KP

13. 1. 2007

 

Zbečník (13.1.) - S velkými problémy a ve velmi složitě skládané sestavě jsme dnes odehráli ve Velkém Dřevíči u Zbečníka druhou čtyřku dalšího kola krajského přeboru starších žákyň. Nakonec se přece jen 7 hráček podařilo dát dohromady a turnaj jsme zvládli odehrát.

V prvním zápase jsme hned na úvod nastoupili proti nejtěžšímu soupeři z Kostelce a nebylo příliš o co hrát. První set jsme ještě alespoň dokázali nějaké body uhrávat (16:25), ale ve druhém jsme nedokázali téměř přihrát servis a výsledkem bylo jednoznačných 5:25 ...

Ve druhém utkání proti Dvoru se v prvním setu opět příliš nedařil příjem a prohráli jsme jej 13:25. Do druhého pak přece jen přišlo celkové zlepšení naší hry a jelikož soupeřky navíc zkazily velké množství servisů, který se naopak nám začal dařit, začali jsme vývoj utkání otáček v náš prospěch. Výhra 25:13 a tie-break. V něm pokračovala zlepšená hra a tak jsme dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce - 15:9.

Na závěr jsme se utkali se Slavií Hradec Králové a i v něm jsme díky dobrému servisu získávali potřebné body. Výsledky setů 25:16 a 25:19.

Do první šestky postupuje Kostelec, výsledky první šestky nevím, protože se hrála úplně v jiné tělocvičně. Takže doplním časem až mi přijdou...

 

 

Výsledky 2. čtyřky:

Jičín  -  Dvůr Kr. n L.  2:1
 -  Slavia HK  2:0
 -  Kostelec  0:2
 Kostelec  -  Dvůr Kr. n L.  2:1
 -  Slavia HK  2:0
 Dvůr Kr.  -  Slavia HK

 2:0

 

 

 Výsledky ankety - 1 správně tipující (žádná sláva... Smiley )

 

 

Náhledy fotografií ze složky