Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žákyně - 7. kolo KP 2007-08

23. 2. 2008

 

Kvasiny, Solnice (23.2.) - Zase jeden turnaj krajského přeboru, který byl komplikovaný dřív, než jsme na něj vůbec odjeli... To, že na soutěž starších žákyň "lepíme" sestavu, jak se dá, protože některé hráčky nemají čas nebo se jim nechce, se pomalu stává nemilou tradicí. Takže i tentokrát nám původní osmičlenná sestava ze středečního treninku klesla v pátek na šest, aby vás dnes ráno při odjezdu bylo pět, protože onemocněla Jana. Ještě, že jsme ukecali Karču, která původně jet neměla... Vysoké Veselí je "skoro" cestou na Hradec, takže pro ní Vlaďka dojela a hurá do Solnice, kde Kvasiny 2. čtyřku pořádali.

   Tam jsme dorazili akorát když skončil první zápas (Kvasiny - Dvůr K.n.L. 2:0), takže rychle převléknout a šup na hřiště ve školní piditělocvičně, kde od lajny ke stěně bylo asi 40 centimetrů, takže na podání byl povolen přešlap. Bohužel jsme se rozcvičovali sami, protože hradecká Slavie, se kterou jsme měli hrát první zápas, nikde... A po telefonátu trenérům vyšlo najevo, že ani nepřijedou, protože si mysleli, že se hraje až v neděli, což byl původní termín tohoto kola. Takže nás nakonec čekali jen 2 zápasy a nutno říct, že holky je tentokrát nijak moc neprodlužovaly.

  Nejdříve proti nám tedy nastoupil Dvůr a snad jen začátek prvního setu byl chvilinku vyrovnaný, než se projevila naše převaha hlavně při servisu. Takže po setech 25:11 a 25:10 výhra 2:0 a po krátké pauze jsme hned odehráli druhý zápas proti Kvasinám. I tady se nám dařilo získávat spoustu bodů podáním, které dnes holkám skutečně šlo nad očekávání dobře (že by to bylo tím přešlapováním?  ). A když se soupeři naopak tato herní činnost příliš nedařila, skončily oba sety stejným poměrem bodů 25:15 v náš prospěch a tím i zápas 2:0.

   V příštím, již posledním, kole si tedy znovu zahrajeme první čtyřku. Doufám, že v plné sestavě...

- Petr -

       

 Fotky na Rajčeti po kliknutí ZDE

     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosba

(:- ), 14. 3. 2009 15:35)

jak sem prosím jmenuje hráčka s číslem 8 ???