Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Česticích

20. 4. 2009

 

   Jubilejní, 40. ročník turnaje "O vepřové speciality" proběhl o uplynulém víkendu v Česticích. Náš oddíl měl v sobotu zastoupení jak v kategorii žen, tak i mužů.
   Jako "vlajková loď" se na turnaji předvedly ženy, které ve své II. třídě, jíž se zúčastnilo celkem 5 týmů, nepoznaly porážku a po třech výhrách 2:0 a jednom utkání 1:1 tak obsadily první místo. Odměnou jim byl krásný, velký pohár (který nějak nikdo nevyfotil, jak tady zjišťuju...) a samozřejmě tradiční obložená mísa. O vítězství se zasložily hráčky Bočková D., Brabcová M., Dytrychová L., Kořínková L., Veselá J. a Zákoutská K.
   Muži měli svoji kategorii "trochu" početnější, když přijelo celkem 10 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. V té své obsadili 3. místo a utkali se o celkové 5. místo s družstvem domácích Čestic, které obsadili stejnou příčku ve skupině druhé. Toto utkání dokázali úspěšně dotáhnout do vítězného konce 2:0 a obsadili tak místo na konci první poloviny turnaje. Za tým nastoupili: Dytrych P., Hanke P., Havel O., Kordík P., Malát D., Pitthard T. a Vokatý T.
  

- Petr -

 

Fotky z turnaje na Rajčeti...

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář