Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy C - okresní přebor - 12. kolo

1. 5. 2007

 

Hořice - TJ Jičín C 3:1 (24,16,-20,21)

Sestava: Dytrychová, Helikarová, Hlavatá, Hrnčalíková, Novotná, Veselá, Zelfelová - libero: Rybářová 

 

Hořice (1.5.) - Časný začátek utkání v hořickém "dolíčku", kde byla skutečně nevolejbalová zima, nám v žádném případě nesvědčil... Obzvlášť po včerejší noci čarodějnic, kdy na některých z našich hráček byla vidět už při ranním srazu u areálu jistá únava... Smiley

   Navíc příjemným nebyl ani vanoucí vítr, který na jedné straně kurtu srážel podání soupeřek před naše přijímající hráčky, takže polovina prvního setu z naší strany jako volejbal vůbec nevypadala. Pak se však holky přece jen trochu vzpamatovaly a rozhýbaly a podařilo se jim do koncovky stav utkání srovnat. V ní však byly šťastnější domácí hráčky a získaly tak první set 26:24.

   Druhý set začal vyrovnaně, ale šňůra podání soupeřek ve střední části, kdy naopak vítr míč nesl dál, než holky na příjmu předpokládaly, opět znamenala rozhodující náskok a jasné vítězství hořičaček 25:16.

   Ve třetím setu jsme se pokusily zápas trochu soupeřkám zkomplikovat a jelikož jim se v této části zápasu tolik nedařilo, získali jsme jej v náš prospěch 25:20.

   Ve čtvrtém setu už se výkon zopakovat nepodařilo, opět nás trápila přihrávka a ani na síti to příliš moc nešlo, takže po výsledku 25:21 zvítězily domácí 3:1 na sety.

- Petr -

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy C - okres - Hořice-Jičín 1.5.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář