Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy C - okresní přebor - 9. kolo

6. 10. 2006

 

L. Bělohrad B - TJ Jičín C     1:3   (-21,11,-30,-24)

Sestava:  Dytrychová, Hlavatá, Helikarová, Nosková, Novotná, Oborníková, Kovářová, Zelfelová - libero: Rybářová

 

   Boj o poslední místo tabulky byl, kromě druhého setu, nesmírně vyrovnanou bitvou, ve které nám šlo o jediné... Odjet z Bělohradu pokud možno tak, abychom v půl sedmé byli v Jičíně a holky stihly od půl osmé taneční (první prodloužená) ... :-) 

   To se nakonec podařilo víceméně na chlup! V 18.02 jsme se zaradovali z posledního uhraného balonu a za 5 minut už vyjížděli z Bělohradu na Jičín... Ale cesta k tomu byla hodně těžká!

   Po prvním dobře zahraném setu, se nám v druhém nevedlo vůbec a tak rozhodujícím pro zisk dvou bodů byl set třetí. V něm holky dokázaly, hlavně v koncovce, zabojovat a nesklopily hlavy ani při nepříznivém vývoji. A set to byl opravdu dlouhý (30:32). Nejen v něm, ale i po celý zápas nám dělaly největší problém dvě ze smečařek soupeře, které útočily nad naším blokem buď do středu hřiště nebo dlouhou diagonálou do rohu. A i když to nebyly žádné tvrdé útoky, nedokázaly jsme se na takové balony postavit... Na druhou stranu, tyto situace nemusely nastat, kdybychom dokázaly přitvrdit v našich útocích a zahrály balony na zem... Bohužel, jsme žádnou "údernici" sebou tentokrát neměli a soupeřky si naše lobíky rozehrávaly příliš lehce. Snad jen Lence se několikrát podařilo udeřit balon s větší razancí, ale celkově to bylo málo. A závěrečný set? Opět drama až do konce, střídání se obou mužstev ve vedení a naše šťasná koncovka...

   Zhodnocení? Za klad považuji, že si všechny hráčky zahrály, zvládly vítězně 2 vyrovnané a napjaté koncovky (konečně se jednou nebály vyhrát!), no a hlavně... stihly (jak jsem jim slíbil) ty taneční (i když mi už ve 4. setu trošku (víc) zatrnulo :-) )!!!  :-D     A zápory? To by mě bolely prsty, než bych to všechno naťukal... :-D   A navíc! Holky vědí, že...?!

- Petr -

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář