Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Česticích

22. 4. 2007

 

Čestice (22.4.) - 38. ročník tradičního volejbalového turnaje se včera a dnes uskutečnil za krásného počasí na místních osmi volejbalových kurtech. My jsme do dnešní, nedělní části, postavili 2 družstva "žen", která se měla utkat v kategorii týmů okresních soutěží.

   Celkový počet přihlášených týmů do soutěže žen byl 17. Pořadatelé však při rozlosování vytvořili kromě okresů i "volnou" soutěž, do které z trochu nepochopitelných důvodů zařadili i náš tým "A". Tato kategorie tedy měla 5 účastníků a na naše holky v sestavě Bočková, Dytrychová, Novotná, Veselá, Vocásková a Zákoutská čekala 4 družstva, jejichž některé hráčky hrají ligové soutěže. Postupně se tedy utkaly s následujícími týmy: TJ Jičín - VUT Brno 1:1, - Jelita 0:2, - Žižkov 1:1, - Sloboh 0:2.

   Tyto výsledky bohužel nestačily na lepší než poslední místo v turnaji. Ale rozhodně se nedá říci, že by se jednalo o nějaký výbuch. Pravda, chvílemi nás některé soupeřky přehrávaly jednoznačně, ale pokud se nám dařilo přihrávat a útočit, tak jsme v některých zápasech dokázali hrát i vyrovnanou partii. A tak třeba vyhraný set proti družstvu Žižkova (což byl ve skutečnosti tým kadetek Španielky Praha, který v této sezoně hrál extraligu a v jehož družstvu hrála na turnaji i jedna z hráček naší reprezentace kadetek na nedávno uplynulém Mistrovství Evropy v Brně) určitě potěšil! Bohužel, právě v tomto zápase se nešťastně zranila Dita, která si udělala výron v kotníku...

   Dalších 12 přihlášených týmů do turnaje bylo v kategorii družstev okresních soutěží rozděleno do 3 skupin po 4 účastnících. Naše "béčko" ve složení Drahoňovská, Helikarová, Hlavatá, Hrnčalíková,  Rybářová a Zelfelová postupně narazio na následující soupeře: TJ Jičín - Třebeš 0:2, - Dvůr K. 0:2, - Réma Rychnov B 1:1. Ani tyto výsledky neznamenaly nic jiného, než čtvrté, nepostupové místo ve skupině a tak pro nás celý turnaj skončil poměrně brzo. Ale ani holky se na turnaji určitě neztratily, vždyť jejich věkový průměr družstva byl patrně nejnižší ze všech zúčastněných týmů.

 

- Petr -

 

Náhledy fotografií ze složky Čestice 22.4.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář