Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy C - okresní přebor - 13. kolo

4. 5. 2007

 

TJ Jičín C - Radim A 2:3 (-24,13,18,-18,-13)

Sestava: Dytrychová, Helikarová, Hlavatá, Hrnčalíková, Novotná, Petrtýlová, Vocásková, Zákoutská, Zelfelová - libero: Rybářová

 

Jičín (4.5.) - Další ze zápasů okresního přeboru žen jsme odehráli za příjemného, leč trochu větrného počasí na domácích kurtech. A proti po podzimu vedoucímu týmu tabulky jsme uhráli více než přijatelný výsledek, když k vítězství příliš nechybělo...

   První set holky začaly hodně vlažně a největší problém jim asi dělal zmiňovaný lehce vanoucí vítr, který ovlivňoval let míče při podání radimaček a navíc zanášel naše nahrávky až za anténku. Takže smečařkám nebylo co závidět. Ale postupně si na to všechno holky zvykaly a dokázaly v koncovce srovnat na 24:24. další 2 míče ale zvládly lépe soupeřky a zvítězily nejtěsnějším rozdílem 24:26.

   Druhý set pak byl naší jasnou záležitostí a nepustily jsme hráčky Radimi téměř k ničemu. Výhra 25:13 a srovnání 1:1 na sety.

   Podobný byl i set třetí, i když tam už nebyl rozdíl tak výrazný, ale přece jen výsledek 25:18 byl více než přesvědčivý.

   Čtvrtý set se opět přestala dařit přihrávka, spoustu balonů jsme přehrávali zadarmo a soupeřky to trestaly... Prohra 18:25 a srovnáno na 2:2. Opět jsme tedy byli v "tradičním" tie-breaku!

   V něm jsme začali o něco lépe a točili jsme za stavu 8:6 v náš prospěch. Potom se však opět nedařilo útočit (případně jsme smečoval do autu) a byli jsme za to vždy potrestáni. Srovnali jsme ještě na 13:13, ale opět díky přehrávání zadarmo jsme ztratili i další 2 míče a tím i celý set 13:15.

- Petr -

 

 Jediný, kdo dnes tipoval prohru, jsem byl já a bohužel jsem měl to štěstí, že mi tip vyšel... Smiley

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy C - okres - Jičín-Radim A 4.5.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář