Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy C - okresní přebor - 15. kolo

18. 5. 2007

  

TJ Jičín C - Miletín  3:1 (23,-25,17,21)

Sestava: Dytrychová, Helikarová, Hlavatá, Novotná, Rybářová, Zelfelová, Vosáhlová

 

Obrazek

Jičín (18.5.) - V nepříliš početné sestavě jsme dnes nastoupili v dalším zápase okresního přeboru proti soupeřkám z Miletína. Navíc většina holek měla za sebou dopolední školní atletickou soutěž, takže byla mírně unavena... To nemluvím o Pídě, která se k tomu ještě odpoledne jen tak mimochodem zúčastnila výběru do KCM (ale pošetřili jsme ji, takže hrála jen 2 sety).

   Úvodní set utkání byl z obou stran plný chyb a to hlavně na servisu... Počet zkažených podání byl neuvěřitelný a tak byl průběh setu po celou dobu vyrovnaný. Nakonec se nám přece jenObrazek v koncovce podařilo dát bodík navíc, takže jsme vyhráli 25:23.

   Ve druhém setu to dlouho vypadalo na poklidný průběh a snadnou výhru. Co jiného také čekat od stavu 19:10, kdy se nám dařilo útočit a skládat balony (hlavně tedy Jáně, přes kterou vedla Nenča hodně vysoké procento útoků). Ještě stav 22:16 nevěštil nic hrozného, ale na té dvaadvacítce jsme se "zasekli", přestali hrát a ani 2 time-outy nepomohli k tomu, abychom dokázali dostat balon alespoň na druhou stranu sítě. Takže několik útoků do "saka" či autu, pár špatných příjmů a najednou jsme prohrávali 22:23! Ještě přece jen přišlo vzmátožení se a vyrovnání až na stav 25:25, ale další 2 míče získaly po boji soupeřky - 25:27 a srovnáno na 1:1.

   Deset "trestných" anglií za prohraný set přece jen holky trochu probudilo a zlepšily hru, takže další 2 sety už získaly v náš prospěch 25:17 a 25:21 (přesto tam nějaké ty výpadky äle vidět bylo, že...).ObrazekObrazek 

 

 

 

 

 

 

  - Petr -

   

 V tipovací soutěži se dnes "zadařilo" hned třem tipařům (Kamče, Jirkovi a Davidovi),

takže střihání o výhru bude zajímavé... :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

souhlas

(Dajas, 19. 5. 2007 21:00)

...nejen sportovní:-) a rád jsem se výhry vzdal:-)

tipovačka

(jirka, 18. 5. 2007 23:21)

Protože si myslím,že Dajas je sportovní gentleman,nesmlouvavý i v kritice vlastních výkonů,vítězství patří naší drobné dívce s velkým srdcem.Kamince.