Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

  

Obrazek

pořádá

 

 v sobotu 8. ledna 2011

 

druhý ročník volejbalového turnaje smíšených družstev

 

Logo_První_smeč.jpg

  

Místo konání: hala sportovního areálu (Revoluční 863, souřadnice GPS: 50°26'29.72"N; 15°21'48.49"E) - pro neznalé lipová alej směrem na Semily. Do haly se vchází buď hlavním vchodem u hotelu a nebo projdete od lipové aleje vjezdní branou mezi halou a kuželnou na fotbalový stadion a zezadu haly je vedlejší vchod

Startovné: 600,- Kč za družstvo

Začátek turnaje: Prezentace družstev, hrajících první zápasy, bude nejdéle v 8.00 hodin, družstva hrající druhé zápasy se prezentují v 8.40 hod. Zbytek týmů, hrající až třetí kolo, se nahlásí pořadatelům nejdéle v 9.20 hodÚvodní utkání turnaje začnou v 8.15 hodin a to přesně!  Snažte se, ať pozdním příjezdem nezdržujete ostatní, ale ani sebe... díky moc za respektování časového rozpisu a dochvilnost!   V nultém i prvním ročníku se nám podařilo začít včas, takže se to opět, doufám, podaří i tentokrát.

Konec turnaje: Jelikož tentokrát hrajeme v sobotu, počítejte s tím, že budeme hrát tak do 19 hodin!! Tak si podle toho plánujte další případné sobotní akce...

Složení družstev: na hřišti musí být vždy minimálně 5 hráčů(ček), z čehož musí být nejméně 2 ženy! U mužů jsou povoleni maximálně hráči, hrající krajské soutěže, ženy mohou hrát bez omezení. Každý hráč(-ka) startuje pouze za jedno družstvo.

Přihlášky: pouze e-mailem, ve kterém uvedete název družstva, jméno vedoucího a kontakt na něj (e-mail+mobil), na adresu petr.hanke@tiscali.cz (během 24 hodin obdržíte potvrzení přijetí mailu, pokud ne, kontaktujte mě telefonicky na 607 712 817)

Termín přihlášek:  a ještě dvě volná místa...

Systém turnaje: 4 skupiny po 5 účastnících.  Po odehrání skupin bude určen další systém turnaje o umístění dle časových možností. Družstva na pátých místech již v turnaji nepokračují.

  Po kliknutí se otevře PDF soubor

Ceny: první 4 družstva obdrží poháry, diplomy budou pro všechny a nějakou tu cenu si odveze také každý tým (hodnota samozřejmě dle pořadí... ).

Rozhodčí: na první kolo nominuje pořadatel, na další rozhodování budou určeny jednotlivá družstva rozpisem. Na semifinále a finálové zápasy opět deleguje pořadatel. Hraje se dle platných mezinárodních pravidel.

Protesty: doufám žádné nebudou... jinak ale vyřídím osobně a rád oproti nevratné kauci ve výši 500,- Kč 

Občerstvení: stánek na bílé chodbě nad halou bude otevřen, pivko bude točené, gulášek a další pochutiny k jídlu připravené... Takže svačiny klidně nechte doma...

Další info: pokud potřebujete vědět něco víc, než je tu uvedeno, tak buď na e-mail, případně rovnou tady dolů do komentáře, třeba to bude zajímat i ostatní... a samozřejmě sledovat tuto stránku, budou se tu případně objevovat další a přesnější informace, jak se budou postupně přípravy turnaje vyvíjet...

Prosba: pokud se do turnaje přihlásíte a pak zjistíte, že se vám to z nějakého důvodu nehodí, dejte mi to prosím včas vědět, ať můžeme případně uvolněné místo nabídnout dalším zájemcům! Díky!

   

----------------------------------------------------------------------------------

Přihlášená družstva:

1. U MĚ DOBRÝ (Jičín)

2. ZATIM NEVIM (Praha+HK+UJ)

3. KONEČNÁ STANICE (Hořice)

4. ENTROPIE (Jičín)

5. UŽGOROD (Lomnice+Jičín)

6. CHLUMEČÁCI (Chlumec n/C)

7. NACMACFIK (Liberec)

8. SNOW (Lomnice n/P)

9. KOZLÍCI (Poděbrady)

10. ROCHLICE (Liberec)

11. VRTULE (Frýdlant v Čechách)

12. RÁD SEDÍVÁM (Jičín+N.Paka)

13. KULE (Liberec)

14. BOHEMIA PODĚBRADY (Poděbrady)

15. NARVALOVÉ (Praha)

16. IRAKLIS (Bílá Třemešná)

17. NOUZOVÁCI (Semily)

18. PODZVIČINA (Dvůr Králové n/L)

19.

20.

----------------------------------------------------------------------------------

  Náhradníci:

 

1.

2.

 

     

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konečná stanice

(Vašek, 9. 1. 2011 23:07)

Díky za fajn turnaj. Tak příště zase hrajeme i pískáme.