Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juniorky - 19. a 20. kolo KP

11. 2. 2007

 

Loko Trutnov - TJ Jičín 3:1 (13,-17,23,23)

Sestava:  Dytrychová, Novotná, Petrtýlová,Vocásková, Vosáhlová, Zákoutská - libero: Drahoňovská

 

Loko Trutnov - TJ Jičín 3:1 (-19,21,20,15)

Sestava:  Drahoňovská, Novotná, Petrtýlová,Vocásková, Vosáhlová, Zákoutská - libero: Dytrychová

 

Trutnov (11.2.) -  Dva nepříliš vydařené zápasy jsme dnes sehráli s dalším z těžkých soupeřů z přední poloviny tabulky v řadě za sebou. Bohužel, nemoci a zranění se nám nevyhnuli, takže jsme nakonec odjeli pouze v sedmi a to ještě s Péťou na práškách... A jelikož jsme hráli oba zápasy s liberem, nezbyl nám už nikdo na střídání.

Vstup do prvního zápasu nám nevyšel vůbec a první set byl až příliš jednoznačný - 13:25. Pak se nám přece jen začalo dařit, zatlačili jsme soupeřky servisem a získali druhý set v náš prospěch - 25:17. Třetí set byl asi pro vývoj celého zápasu rozhodující. Po celou dobu byl celkem vyrovnaný, až v koncovce se nám podařilo o pár bodíků odskočit, ale ani to bohužel nestačilo. Několik chyb v poli a bylo to 1:2 na sety. I třetí set se vyvíjel podobně a také skončil stejným výsledkem 23:25 a tím i celý zápas 1:3 v náš neprospěch.

Do druhého utkání jsme vstoupili až překvapivě dobře a po celý úvodní set vedli. Možná to bylo i tím, že trutnovačkám odjela jedna z blokařek, takže se jim trošku "nabourala" organizace hry. Nám se naopak dařilo střídat útočné údery mimo postavení s úspěšnými zalívkami takže set byl bez problémů náš - 25:19. Pak se ale domácí opět "probraly" a začaly nás "ničit" tvrdým útokem. který střídaly s úspěšnými ulívkami... A jelikož nám se vůbec nedařila přihrávka, přehrávali jsme většinu balonů zadarmo prsty. A když už se přece jen přihrát podařilo, naráželi jsme na dobře postavené bloky. Výsledky dalších dvou setů tedy 21:25 a 20:25. "Vrcholem" našeho neúspěšného vystoupení v Trutnově pak byl 4. set, kdy se opravdu nedařilo téměř nic... Navíc se několika přítomným divákům podařilo pár nevhodnými a nepříjemnými poznámkami holky rozebrat i po psychické stránce, takže závěr utkání byl z naší strany velká křeč... 15:25 a prohra 1:3 na sety, stejně jako v prvním utkání.

Samozřejmě z předvedeného výkonu nelze mít radost, ale občas se prostě stane, že se nedaří. Bohužel nám tentokrát chyběly hráčky na střídačce, se kterými by se nám určitě hrálo lépe, ale s tím asi momentálně příliš nenaděláme... Takže nezbývá, než hodit tyto 2 zápasy za hlavu a pokračovat dál. Vždyť kdo čekal, že z těchto prvních 6ti úvodních zápasů druhé poloviny soutěže budeme mít 4 výhry!

- Petr -

 

Výsledky dalších zápasů a tabulka jsou na následujícím odkazu:

http://www.volejbal.cz/wsport/?action=skupina&soutez=hk2006&skupina=HKJK

Tipaři dnes bez výhry, 2 porážky si nevsadil nikdo...

 

Náhledy fotografií ze složky Juniorky - KP - Trutnov - Jičín 11.2.2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář