Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Česticích o vepřové speciality

20. 4. 2008

  

Čestice (20.4.) - Po včerejším úspěšném halovém turnaji v Jablonci n.N. vyrazil dnes náš juniorsko (Kamča, Nenča) - kadetsko (Lucka, Šárka, Míša) - žákovský (Píďa) tým na první antukový venkovní turnaj a to na 39. ročník tradičních Čestic, kde se dnes hrály kategorie okresních přeborů žen a dorostenek. Při účasti 13 družstev byly nakonec obě tyto kategorie spojeny do jedné a družstva byla rozlosována do 3 skupin.

   Děvčata si po jedné výhře 2:0 a dvou remízách 1:1 vybojovala v té své 2. místo (k prvnímu místu chybělo vyhrát o set více...) a tím účast ve skupině o 4.-6. místo, která se hrála již jen na 1 set. Nejdříve ve vyrovnaném souboji podlehla těsně Rémě Rychnov a poté již jednoznačně i Náchodu a obsadila tak celkové 6. místo.

   Turnaje se zúčastnili i naši muži v kategorii krajských přeborů. Při účasti 9 družstev se dostali do pětičlenné skupiny, kde jednou vyhráli 2:0, jednou hráli 1:1 a dvakrát podlehli 0:2. Tím obsadili 4. místo ve skupině a do dalších bojů nepostoupili.

 

- Petr -

   

Fotky najdete na Rajčeti, dnes se jich mně osobně moc nepodařilo , holky byly při focení mužů úspěšnější... 

http://pehan.rajce.net

      

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chce to duševní prípravu

(školník, 20. 4. 2008 23:34)

Foto 35 a 40 jsou dokladem duševního rozpoložení v tvářích mužů před závodní sezonou. To na dívkách je vidět vyrovnanost, krása , elegance.