Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadetky - KP - Jičín - 5. kolo 2007-08

16. 2. 2008

  

Jičín (16.2.) - Bez vítězství dnes skončily naše kadetky v 5. kole krajského přeboru, které jsme pořádali u nás v Jičíně. Přestože jsme nastoupili asi v nejsilnější sestavě, kterou v této kategorii můžeme mít, nezvládli jsme dotáhnout do vítězného konce žádnou z několika dramatických a vyrovnaných koncovek setů. Ať už hned první set úvodního zápasu s hradeckou Slávií (24:26), či první set s Hořicemi (také 24:26) a nebo následný dramatický tie-break (19:21). Domácí prostředí pro nás tedy tentokrát výhodou nebylo.

   Příští poslední kolo za 14 dní v Rychnově bude určitě nesmírně dramatické a zajímavé, protože prvá 3 družstva (Náchod, Slavia HK i Rychnov) mají po tomto kole stejný počet bodů a bude se mezi nimi tedy rozhodovat jak o medailovém umístění, tak o tom, kdo z nich bude mít příležitost bojovat v kvalifikaci o postup do 1. ligy kadetek. Naše holky už bez ohledu na výsledek tohoto turnaje skončí na 4. místě.

  

Dnešní sestava: Doležalová, Dytrychová, Hlavatá, Hrnčalíková, Kracíková, Nosková, Rybářová, Skalová, Vosáhlová, Zelfelová

  

- Petr -

    

Fotky na následujícím odkazu:

http://pehan.rajce.idnes.cz/2008_02_16_Kadetky_Jicin/

   

Výsledky a tabulka na následujícím odkazu:

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=960

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář