Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minivolejbal - 2. kolo finálových skupin

20. 5. 2007

 

Náchod (20.5.) - Za velkého tepla se dnes odehrálo další kolo finálových bojů o umístění v krajském přeboru v minivolejbale. Sluníčko hráčky na hřišti rozhodně nešetřilo a tak není divu, že předvedené výkony byly trochu vláčné. Holkám se skutečně příliš bojovat nechtělo. Navíc jim dnes dělalo velké problémy trefit se do menšího hřiště, ať už podáním čí smečí, takže autů jsme dnes dokázali až neskutečně.

   Přesto všechno se ohledně výsledků, až na jednu vyjímku, dařilo. V prvním utkání jsme nastoupili proti Náchodu A a po pomalém rozjezdu v prvním setu, kdy jsme dlouho prohrávaly, jsme utkání dotáhli k vítěznému konci 2:0 (22,13). Proti Týništi A přišla další jasná výhra 2:0 (15,13), stejně tak i proti Kostelci n. O. - 2:0 (16,14) a ani Trutnov dnes nekladl větší odpor, opět 2:0 (17,15).

   V posledním zápase jsme hráli proti Náchodu D a ani dnes se nám proti němu nezadařilo... Holky už se nedokázaly vyhecovat ke  kvalitnímu výkonu a když se navíc ani nedařilo při útoku, takže opět spousta smečí do autu (podání nepočítaje), bylo dnes vítězství soupeřek zasloužené - 0:2 (-19,-20).

 

- Petr -

 

Utkání Náchod A - Náchod D se hrálo až po našem odjezdu, takže výsledek a tabulku doplním, až mi přijde mailem... 

 

Výsledky ostatních utkání:

Náchod D - Náchod A ?, - Trutnov 2:0, - SK Týniště A 2:0, - Kostelec 2:1
Náchod A - Trutnov 2:0, - SK Týniště 2:0, - Kostelec 2:1
Trutnov - SK Týniště 2:0, - Kostelec 2:0
SK Týniště - Kostelec 2:0
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář