Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži - Vánoční turnaj v Lomnici nad Popelkou

26. 12. 2006

 

Lomnice nad Popelkou (26.12.) - Již 18. ročník tradičního turnaje byl poznamenán neúčastí několika přihlášených družstev. Za včera se omlouvající Hartu stihli pořadatelé ještě sehnat náhradníky, ale družstvo Hořic, které se ráno nakonec k turnaji také nedostavilo, již dnes neměl v předpokládaných 8mi týmech kdo zastoupit. Nakonec se i přesto hrálo ve dvou skupinách. V první čtyřčlenné byli Kosmonosy (Standové Kučerové a spol.), Radim, Bílá Třemešná a pořádající Draci Lomnice. Ve druhé pak pouze 3 účastníci: Dřevěnice, Jičín a Jelita Lomnice.

   V naší skupině byli následující výsledky: Jičín - Dřevěnice 0:2, Jičín - Jelita 2:0 a Dřevěnice - Jelita 2:0. Pořadí ve skupině: 1. Dřevěnice, 2. Jičín, 3. Jelita. Druhé místo ve skupině tedy znamenalo postup do semifinálových bojů, kde se o postup do finále utkaly křížem tým na prvním místě jedné skupin s týmem na druhém místě druhé skupiny. Z první skupiny se do těchto bojů dostal její vítěz Bílá Třemešná a druzí Draci Lomnice.

 

Výsledky semifinále:  Jičín - Bílá Třemešná (-23,-20)  a  Dřevěnice - Draci Lomnice 2:0

 

O 3. místo:  Draci - Lomnice - Jičín 2:0

 

Finále:  Dřevěnice - Bílá Třemešná 2:0

 

Konečné pořadí turnaje:
1. Dřevěnice
2. Bílá Třemešná
3. Draci Lomnice
4. Jičín
5. Kosmonosy
6. Radim
7. Jelita

 

Za Jičín nastoupili: Petr Dytrych, Martin Štěrba, Olda Havel, Tomáš Pitthard, Roman Melich a Jarda Kuba. Za vítězné Dřevěnice hrál na bloku jakžtakž slušně Smiley  "náš" Miloš Dolejší, za domácí Draky na třetím místě odehrál turnaj u nás v Jičíně hostující Honza Štuk.

 

- Petr -

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda Havel

(Zbyněk Tichý, 28. 10. 2008 11:07)

Jestli jsi ten Olda Havel, kterej chodil na žižkárnu do Mor. Třebové tak se ozvi!

RE: Miloš

(Petr, 27. 12. 2006 10:36)

Jó hochu, tak to viděla volejbalová kritika... S tím nic nenaděláš... Zvykej si! :-D

drzost:))))

(Miloš, 27. 12. 2006 10:05)

Já Ti dám, že jakžtakž slušně:)))