Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava turnaje mixů První smeč 2011

 

   Pomalu se nám blíží začátek dalšího kalendářního roku a hned na jeho úvod nás čeká pořádání turnaje mixů, který se loni i předloni více než vydařil. Tentokrát máme po Novém roce trošku více času, ale s přípravami je třeba začít již letos a to včas. Tedy prakticky ihned.

   Jasný je termín - sobota 8.ledna. Zamluvena je hala i tělocvična v areále v čase 8.00 - 20.00 hod, tedy na 12 hodin 4 kurty. To znamená, že by se dalo hrát víceméně jako loni ve 4 skupinách po 5 družstvech. Těch 20 družstev je asi maximum pro rozumné zahrání si pro každého. Ale přesto, ať máte možnost se k tomu vyjádřit:

 

1) Měnit oproti loňsku počet družstev (20), případně nějak zásadně systém turnaje (4 skupiny po 5 družstvech).

 

2) Výše startovného - předloni 500,- Kč, loni 600,- Kč. Osobně bych nijak neměnil.

 

3) Ceny... nechci ustupovat od oceňování všech zúčastněných mančaftů, i když vím, že to tentokrát asi bude trošku horší s množstvím cen od Vás. Takže poprosím, ať mi dáte co nejrychleji vědět, kdo jste schopni co zajistit. Rád bych použil loga sponzorů už na přihlášky. S cenami souvisí i potřeba igelitek...nějakých cca 30 kusů. Díky.

 

4) A samozřejmě důležitá věc! Jaké pivko se bude točit ve stánku!! :-)  První 2 ročníky jsme úspěšně zvládli s 11° Gambrinus Excellent. Jak letos? Bude nějaký "přestup", například ke svijanské 11° ?

 

  Tak zkuste rychle psát své názory, ať můžu začít koncem listopadu začít rozesílat pozvánky!! Opět nejdříve těm, kteří na turnaj jezdí pravidelně, a pokud se nenaplní počet družstev, tak poté i dalším.

- Petr -

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přihláška

(Jitka Košťálová - Liberec, 6. 12. 2010 6:50)

Ahoj, tímto se přihlašuji na 8.1.2011, název teamu Rochlice díky, email: petakladivo@seznam.cz

velmi tvrdá pravidla

(štěpán, 30. 11. 2010 15:26)

Čau, doufám že můžu Banánoj potvrdit účast. Sice KP nesplňuji ale v týmu basketbalistů, fotbalistů, golfistů a lyžařů je to spíš nevýhoda.

Re: velmi tvrdá pravidla

(Petr, 30. 11. 2010 17:51)

Jasně, co by si Banán bez Tebe počal!! :-))) Někdo mu občas musí ukázat, že s tím balonem nemá přes to sako driblovat... ;-)

Přihlšáky

(Matěj, 27. 11. 2010 14:29)

ahoj,
příliš sem můj příspěvek nepatří, ale rád bych se zeptal, od kdy bude možné přihlašovat týmy. Nerad bych to propásl vzhledem k jistě velké účasti se na všechny asi nedostane.
Díky,
Matěj

Re: Přihlšáky

(Petr, 28. 11. 2010 17:19)

Ahoj. Jelikož turnaj je víceméně z poloviny obsazen tradičními účastníky, budou ostatní zájemci osloveni cca za týden zveřejněním propozic tady na webu a někteří zároveň i pozvánkou na e-mail. Zanech mi tu proto svoji adresu a zašlu Ti ji také. Pak už to bude na rychlosti přihlášení... ;-)

Re: Re: Přihlšáky

(Matěj, 28. 11. 2010 20:46)

adresa je:
matej.drechsler@seznam.cz
díky moc, pokusim se být co nejrychlejší... přeju bezproblémové přípravy.
Matěj

mixy

(hackstolle, 23. 11. 2010 23:08)

no ... organizacne nemuzu soudit, pac jsem se neucastnil ani jednoho z rocniku, takze to necham na posouzeni zucastnivsich ...
... ty ilegalitky sezenu z prace a zkusim treba nejaka tricka, alespon pro viteze ;)

AVSAK JEDNU PRIPOMINKU MAM :) .. GAMBRINUS JE KENTUS NEJVETSI, deset, jedenact, dvanact =dobry tak na stirani podlahy.. osobne bych podporil mensi pivovary, Swiňáky, Bernarda nebo treba postrizinska jedenactka neni zla ...
..na druhou stranu vetsine konzumentu je uplne jedno co pijou .)

turnaj

(dajas, 19. 11. 2010 23:14)

Nechej vše při starém.Jedna velká výhoda pro zúčastněné...je to sobota!!!...můžeme jít slavit vítězství!!! Jinak myslím, vše nechat s tím počtem a solidním zahrátím je to pro týmy, které jdou nejdál trochu už nadoraz, ale dá se to...vím o čem mluvím:-) nějaké drobnosti snad dotlačím...kalendáře apod.nějaká lahev se taky najde...uvidíme jak štědrá bude KERAMIKA CHŇAP !!!?:-)