Jdi na obsah Jdi na menu
 


Královéhradecký pohár 2010

23. 3. 2010

 

(23.3.) - Ve finálové skupině nadstavbové části východočeského poháru se naše ženy utkají tuto sobotu v Česticích postupně s týmy VK Orel OEZ LETOHRAD, SK Rubena NÁCHOD B a VK VYSOKÉ MÍSTO.

Začátky utkání v 9,00 hodin v hale v ČESTICÍCH.
Pořadí utkání dle rozpisu: 1-4,  2-3,  4-3, 1-2,  2-4,  3-1
Sraz družstev nejpozději v 8,30 hodin!!

 

----------------------------------------------------------------------------------

   

(21.3.) - Druhé místo v letošním ročníku poháru královéhradeckého kraje mezi dvanácti zúčastněnými týmy. To je konečný výsledek našich žen po dnešním závěrečném finálovém kole v Česticích. Do něho se probojovaly po předchozích dvou základních a jednom semifinálovém kole společně s družstvy Stěžer, Orla Hradec Králové a Náchoda B.

   Dnešní první zápas se soupeřkami ze Stěžer, které na turnaj dorazily téměř přímo z plesu, byl naší jednoznačnou záležitostí (výhra 2:0) a děvčata se v něm měla možnost v poklidu rozehrát do dalších dvou utkání. Ve druhém utkání turnaje poté zvítězil nejdříve Náchod B nad Orlem HK 2:0 a následně ve třetím opět Náchod B nad Stěžery stejným poměrem.

   Po dvou volných kolech nastoupila naše děvčata do utkání s Orlem Hradec Králové s jednoznačným cílem...opět zvítězit!  Ovšem stejně se na to dívaly i soupeřky, takže první set byl po celou dobu vyrovnanou bitvou. Těsně před koncovkou však stěžeračky získaly nások 2-3 body, který si udržely až do závěru, přestože se ještě podařilo ze stavu 21:24 snížit na 23:24. Pak však přišla poslední smeč soupeřek ze středu sítě k postranní čáře a prohrávali jsme 0:1.  Ve druhém setu se našim holkám začalo přece jen více dařit při útocích, když dobrou cestou k zisku bodů bylo střídání tvrdých útoků s krátkými ulívkami za blok. Díky tomu se podařilo vyrovnat stav utkání na 1:1 a přišel rozhodující tie-break. V něm se za stavu 3:3 podařil "trhák", když jsme strany točili za stavu 8:5 v náš prospěch. A tento náskok se ukázal být rozhodující! Hradečačky v závěru znervózněly, udělaly několik chyb, když 2x smečovaly do autu a tím bylo o výsledku utkání rozhodnuto! Vítězství 2:1 a v závěrečném utkání s Náchodem se hrálo vlastně jakési finále celého turnaje, když obě družstva měla po dvou vítězstvích. Nejdříve se ovšem utkaly Orel HK se Stěžery o 3. místo, které po výhře 2:0 putovalo do Hradce Králové.

   A přišel poslední zápas, ve kterém se rozhodovalo o zisku poháru! Naše holky jej začaly famózně, když hlavně díky skvělému servisu vedly luxusním náskokem 11:3!! V tu chvíli však přišel zřejmě rozhodující okamžik celého zápasu... Do té doby nepříliš aktivní hráčky Náchoda přitlačily na servis, ze kterého získaly několik přímých bodů a hlavně se rozehrály při obraně v poli, kam se nepodařilo dlouhou dobu položit balon. A bylo po náskoku, stav srovnaný na 12:12... Od té chvíle se hra opět vyrovnala, i když pro nás za cenu nesmírného úsilí na zisk každého bodu. O výsledku setu rozhodly nevynucené chyby. A těch jsme vytvořili více my... 0:1 pro Náchod. A ten pokračoval v neuvěřitelně dobré a bojovné hře na blocích a v poli i v druhém setu. V závěru se podařilo snížit jeho náskok na rozdíl jediného bodu, ale mečbol proměnily soupeřky hned ten první esem a mohly se tak radovat z vítězství 0:2.

   I když jsme ten pohár tedy nakonec nezískaly, patří děvčatům dík a pochvala za bojovnost, spoustu skvělých volejbalových okamžiků  a nádherných zákroků. A samozřejmě jim musíme držet palce v sobotním finále východočeské oblasti, kam se probojovaly první dva celky z královéhradeckého kraje plus 2 celky z kraje pardubického! 

 

Finálová sestava: Bočková, Brabcová, Dytrychová, Jansová, Kinská, Kořínková, Veselá

 

Fotky na Rajčeti

 

--------------------------------------------------------------------------------

    

(14.3.) - Finálová čtyřka mužů se utkala v čestické tělocvičně o prvenství v letošním ročníku královéhradeckého poháru. Naši muži zahájili turnaj pohodovým prvním setem proti Starému Městu Náchod, když v něm jednoznačně dominovali. Bohužel, druhý set se zřejmě soupeř již probudil a naopak na naší straně došlo k výkonostnímu poklesu. Srovnáno na 1:1 a s tímto soupeřem letos již tradiční, třetí tie-break. A i tentokrát jsme jej nezvládli... Vstup do turnaje tedy neveselý, s porážkou 1:2.

   Proti Benešovu se nám poslední dobou vcelku daří a bylo tomu tak i tentokrát. Výhra 2:0 znamenala, že skončíme nejhůře třetí, čili na bedně!! Zbýval poslední zápas proti Dřevěnicím B a vývoj turnaje znamenal, že v případě vítězství skončíme na druhém místě. To se bohužel nepodařilo, zápas jsme prohráli 0:2 a obsadili tak celkové 3. místo.

 

Pořadí královéhradeckého poháru mužů:

1. Dřevěnice B  5 b. (4:2), 2. Staré město Náchod  5 b. (5:3), 3. TJ Jičín 4 b. (3:4), 4. Benešov 4 b. (2:5)

 

Fotky na Rajčeti

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

(9.3.) - Také ženy již znají kompletní finálovou čtveřici královéhradeckého poháru! Kromě našeho týmu se v neděli 21.3. v tělocvičně v Česticích představí družstva Orel Hradec Králové, Náchod B a Stěžery.

Začátky utkání v 9,00 hodin v hale v ČESTICÍCH.
Pořadí utkání dle rozpisu: 1-4,  2-3,  4-3, 1-2,  2-4,  3-1
Sraz družstev nejpozději v 8,30 hodin!!

Družstva se upozorňují na výstrojní kázeň, hráčky nejednotně ustrojené nebudou připuštěny ke hře! (takže děvčata, dresy s sebou!)

 

   Z celkového pořadí mužů a žen první dvě družstva sehrají nadstavbové finále s prvními dvěma družstvy Pardubického kraje (pravděpodobně ženy v sobotu 27.3. a muži v neděli 28.3.2010).   Podrobnosti budou sděleny dodatečně! 

 

;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

 

(7.3.) - Družstvo žen dnes potvrdilo svoje pohárové ambice a postoupilo do finálového turnaje královéhradeckého poháru! Poté, co nepřijelo družstvo Kvasin, měla to jičínská šestice hráček o něco lehčí, protože jí k postupu stačilo získat druhé místo mezi třemi účastníky (Orel HK, Jezbiny a my).

   Úvodní set prvního zápasu proti domácím hráčkám Orla Hradec Králové přitom žádné velké nadšení a radost ze hry neposkytoval (nevím, proč jsem měl ten vtíravý pocit, že jsem něco podobného již tento týden viděl... ). Soupeřky na naší stranu posílaly jeden servis za druhým a přihrávající hráčky je posílaly... no, všude možně, jen ne nahrávačce do blízkosti rukou... Když se přece jen podařilo přehrát míč přes síť, následoval z druhé strany rychlý a nekompromisní útok, který končil podobně, jako ta podání... Takže výsledný stav setu 13:25 a neveselo, truchlivo mezi naším ženstvem... Stačila ale malá změna postů a do druhého setu nastoupilo jiné družstvo! Výrazně se zlepšila přihrávka, což byl základ pro přípravu útoku a najednou tu byl vyrovnaný stav po většinu průběhu setu. Těsně před koncovkou vedly soupeřky 19:20, ale podařila se otočka, získal se dvoubodový náskok a ten vydržel až do závěru - 25:23 a srovnáno na 1:1. Tie-break byl již po většinu času pod kontrolou, točení stran 8:6, zvýšení vedení na 10:6 a 13:8, pak slabší chvilka při útoku a snížení domácími bloky na 13:11, ale koncovka v naší režii a výhra v zápase 2:1! Odplata za porážku ve Studenci byla dokonána a postup do finále nadosah! 

   Stačilo porazit mančaft z Jezbin, se kterým se již děvčata jednou utkala na domácí palubovce v prvním kole a zvítězila 2:0, a nemuseli jsme ani čekat, jak dopadne závěrečný zápas tohoto semifinálového turnaje. Úplně jednoznačné vítězství to dnes proti jezbiňačkám ovšem nebylo... První set byl bez problémů, ale v tom druhém soupeřky od počátku stále vedly o jeden dva míče a nutily naše hráčky hrát stále naplno a koncentrovat se na utkání až do samého závěru. To se nakonec podařilo, koncovka zvládnuta a tím výhra 2:0 a postup do finálové čtyřky!

   Takže za 14 dnů v Česticích tři utkání o to, zda se našim ženám podaří zvednout poprvé pohár nad hlavy!! Držte jim palce, případně pojeďte fandit!!

   O postup se dnes zasloužila sestava: Bočková, Brabcová, Dytrychová, Kinská, Kořínková, Veselá

 

Fotky na Rajčeti

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

(4.3.) - Muži dle předběžného rozpisu postoupili do čestické finálové čtyřky, která se hraje v neděli 14.března! Postupně by se měli utkat s družstvy Starého Města Náchod, Benešova a Dřevěnic B. Držte jim palce, ať se po roční pauze podaří opět pohár přivést do Jičína!!! 

 

Začátky utkání v 9,00 hodin v hale v ČESTICÍCH.
Pořadí utkání dle rozpisu: 1-4,  2-3,  4-3, 1-2,  2-4,  3-1
Sraz družstev nejpozději v 8,30 hodin!!

 

   Z celkového pořadí mužů a žen první dvě družstva sehrají nadstavbové finále s prvními dvěma družstvy Pardubického kraje (27. a  28.3.2010).   Podrobnosti budou sděleny dodatečně! 
 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

(28.2.) - Jeden z lepších výkonů poslední doby podali muži při třetím pohárovém kole, kdy bojovali o poslední šanci na postup do finálového turnaje.

   A vypadalo, že zkusit to chtějí. První set proti hodně chybujícímu domácímu Starému Městu byl výtečný! I začátek druhého se dařilo a byli jsme v neustálém vedení. Ve střední části setu ovšem přišlo několik chyb a bylo po náskoku. Naopak soupeř se nabídnuté šance chopil, rozehrál se a vyrovnal tak stav zápasu na 1:1. Bohužel, i tie-break pokračoval z naší strany v podobném duchu, takže prohra v prvním utkání 1:2.

   Po kraťoučké pauze následovalo druhé utkání proti Stěžerům, se kterými s nám v posledních utkáních příliš nedařilo a v obou pohárových kolech jsme odešli poraženi. Tentokrát jsme se s tím smířit ovšem nechtěli a soupeře po většinu zápasu přehrávali. Nakonec z toho bylo vítězství 2:0 a čekání, jak hrálo ve druhé skupině ve Vysokém Veselí družstvo Benešova. To mělo před tímto kolem zcela stejný počet vítězství (jedno...) a stejný poměr setů! A to se nijak nezměnilo, když Benešov měl opět stejné výsledky jako my (1:2 a 2:0). Takže čekejme, až nám to spočítají na balony...

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-  

 

Rozlosování semifinálových skupin žen

 

Skupina A: Orel Hradec Králové, Jičín, Jezbiny, Kvasiny  (7.3.)

Skupina B: DTJ Hradec Králové, Stěžery, Náchod B, Albrechtice (6.3.)

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

Rozlosování III.kola mužů

 

Skupina A: Vysoké Veselí, Dřevěnice B, Benešov  (28.2.)

Skupina B: Staré Město Náchod, Jičín, Stěžery (28.2.)

 

------------------------------------------------------------------------------------

   

(21.2.)  Ženy si ve Studenci, kde se odehrávala jedna ze skupin druhého kola poháru, zajistily postup do semifinálové skupiny.  Oproti předchozímu kolu je však, až na domácí Studenec B, čekala mnohem kvalitnější družstva Orla Hradec Králové a Náchoda B.

   První utkání začala sestava Bočková, Brabcová, Jansová, Kinská, Kořínková, Rybářová ve velkém stylu a nedala Studenci sebemenší šanci... Výšková převaha našich hráček byla nad sítí jasně znát, takže velké množství bodů získávaly blokem, když se navíc dařilo "pokládat" míče na zem i z razantních útoků, bylo o výhře rychle jasno - 2:0 (13,7).

   Druhé utkání proti Orlu Hradec Králové bylo velice těžké. Po zisku prvního setu 25:20 se ve druhém začalo soupeřkám dařit na blocích, naše holky se na každý uhraný bod dost natrápily a když se k tomu přidaly drobné chybičky v mezihře, bylo o srovnání stavu na 1:1 rozhodnuto (17:25). Ve vyrovnaném tie-breaku se nepodařilo uhrát koncovku (12:15) a o první pohárové prohře bylo rozhodnuto - 1:2.

   I utkání s Náchodem B se vyvíjelo v prvním setu ve prospěch našich děvčat (25:20), ve druhém ale zřejmě trošičku začaly docházet síly a hlavně se začala projevovat zkušenost soupeřek. Střídání úderů a chytré ohrávání míčů o naše bloky do autu přineslo výsledek 20:25 a další tie-break. V něm prohra 12:15 a zápas tedy 1:2.

 

Fotky na Rajčeti

 

 -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

(14.2.) Muži ve dvou zápasech druhého kola získali pouze jednu výhru a postup do finálového turnaje se jim zřejmě dalece vzdálil. V prvním utkání s družstvem Stěžer vyhráli sice první set, do druhého vstoupili také ještě solidně, ale pak přišel velký výpadek ve všech herních činnostech a bylo srovnáno na 1:1. Ani v tie-breaku se moc nedařilo a tak výsledkem byla prohra 1:2.

   Ve druhém zápase proti domácímu Vysokému Veselí bylo naštěstí od počátku jasné, kdo si přijel pro vítězství, i když i tady se objevovalo dost nepřesností ve hře. Výhra 2:0 nám snad zachovala alespoň teoretickou šanci poprat se v příštím kole o postup do Čestic (záleží na výsledcích utkání druhé skupiny).

  Zbývající zápas skupiny:  Stěžery - Vysoké Veselí  2:1

Výsledky a rozpis na tomto webu

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

 

Rozlosování II.kola žen

 

Skupina A: Vysoké Veselí, DTJ Hradec K., Jezbiny, Stěžery  (NE 21.2.)
Skupina B: Studenec B, Náchod B, OREL Hradec K., Jičín  (NE 21.2.)
Skupina C: Vamberk, Kvasiny, Kostelec n/O, Albrechtice  (NE 21.2.)

 

-------------------------------------------------------------------------

  

Rozlosování II.kola mužů

 

Skupina A: Vysoké Veselí, Stěžery, Jičín  (14.2.)

Skupina B: Staré Město Náchod, Dřevěnice B, Benešov (14.2.)

 

------------------------------------------------------------------------

 

   (7.2.) První kolo poháru žen dnes pořádaly naše ženy v tělocvičně sportovního areálu v lipách. Ve skupině A uvítaly družstva Vysokého Veselí, Studence B a Jezbin. Vzhledem ke zkušenostem našich hráček se čekala samá vítězství a toto očekávání se na hřišti také naplnilo!   Vcelku jednoznačné výsledky již takřka zajistily našim děvčatům postup do semifinálové skupiny. K definitivnímu potvrzení postupu jim bude stačit v příštím kole zisk nějakého toho setu. A s takovým výsledkem se určitě ale nespokojí, takže další výhry je jistě neminou... 

Sestava: Bočková, Brabcová, Jansová, Koláčná, Kořínková, Veselá

 

 Výsledky utkání:

Jičín – Vysoké Veselí  2:0 (5,4)
Studenec B – Jezbiny 0:2 (-12,-22)
Vysoké Veselí – Jezbiny 0:2 (-8,-7)
Jičín – Studenec B 2:0 (16,12)
Studenec B – Vysoké Veselí 2:0 (21,10)
Jezbiny – Jičín 0:2 (-19,-19)

 

Pořadí:
1. Jičín 6 bodů (6:0)
2. Jezbiny 5 bodů (4:2)
3. Studenec B 4 body (2:4)
4. Vysoké Veselí 3 body (0:6)

 

Výsledky a rozpis na tomto webu

 

Fotky na Rajčeti

  

--------------------------------------------------------------------------- 

 

 

   (31.1.) Muži v prvním kole poháru zajížděli do Náchoda - Starého Města, kde nás kromě domácích čekalo ještě družstvo Stěžer. To nejdříve v úvodním zápase nedělního miniturnaje prohrálo se staroměstskými 2:0 a poté se utkalo s námi. Ve vyrovnaném zápase se, bohužel, nepodařilo zvládnout ani jednu koncovku a hlavně vlastními chybami jsme prohráli 0:2.

   Ani druhý zápas se Starým Městem nebyl z našeho pohledu úspěšný, i když po jasné prohře v prvním setu se nám podařilo vyrovnat na 1:1 a dovést zápas do tie-breaku. V něm už pak byli v jeho závěru lepší domácí hráči a my jsme si mohli do tašek "přibalit" na cestu domů i druhou prohru (1:2).

   V dalším kole za 14 dní nás tedy čeká nelehký úkol a to získat alespoň jedno, raději obě výhry, chceme-li si zachovat naději na postup do finálové čtyřky.

 

Staré Město - Stěžery  2:0
Stěžery - Jičín  2:0
Jičín - Staré Město  1:2

Sestava: Dytrych, Hanke, Havel, Malát, Pitthard, Štěrba, Tichý - libero: Krupička

 

Fotky na Rajčeti

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Rozlosování I.kola žen

 

Skupina A: Jičín, Studenec B, Jezbiny, Vysoké Veselí  (NE 7.2.)

Skupina B: Náchod B, Kvasiny, Vamberk, Stěžery  (NE 7.2.)

Skupina C: Orel Hradec K., DTJ Hradec K., Kostelec n/O, Albrechtice  (NE 7.2)

Začátky utkání v 9,00 hodin v hale družstva uvedeného na prvním místě ve skupině tučně vytištěného, který je pořadatelem skupiny a zodpovídá za nahlášení, odeslání výsledků a konečné tabulky! Každé družstvo uhradí pořadateli poplatek ve výši 200,- Kč proti dokladu na částečnou úhradu nákladů spojených s pořadatelstvím!

 

Pořadí utkání pro čtyřčlenné skupiny: 1-4, 2-3, 4-3, 1-2, 2-4, 3-1 (hraje se na dva vítězné sety)

 

Další turnaj se hraje v následujících termínech: 20.2. (21.2.) - 6.3. (7.3.) - 20.3. (21.3.)

 

Druhé kolo se hraje za 14 dnů opět za účasti 4+4+4 družstev. Družstva se podle umístění a nabídky tělocvičny ve skupinách přelosují. Po druhém kole se výsledky za obě kola sčítají a poslední čtyři družstva končí. Do třetího kola postupuje 8 družstev (4+4).

 

Výsledky a rozpis na tomto webu

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Rozlosování I.kola mužů

 

Skupina A: Vysoké Veselí, Dřevěnice B, Benešov  (6.2.)

Skupina B: Staré Město Náchod, Stěžery, Jičín  (31.1.)

Začátky utkání v 9,00 hodin v hale družstva uvedeného na prvním místě ve skupině tučně vytištěného, který je pořadatelem skupiny a zodpovídá za nahlášení, odeslání výsledků a konečné tabulky! Každé družstvo uhradí pořadateli poplatek ve výši 200,- Kč proti dokladu na částečnou úhradu nákladů spojených s pořadatelstvím!

Pořadí utkání pro tříčlenné skupiny: 1- 2, 2-3, 1-3  (hraje se na dva vítězné sety).

 

Další turnaj se hraje v následujících termínech:

13.2. (14.2.) - 27.2. (28.2.) - 13.3. (14.3.)

 
Druhé kolo se hraje za 14 dnů opět za účasti 3 + 3  družstev. Celkové výsledky po třech kolech se sčítají.  Poslední dvě družstva po třech turnajích jsou vyřazena z dalších bojů.

 

Výsledky a rozpis na tomto webu

 

 --------------------------------------------------------------------------

 

PROPOZICE
Královéhradeckého poháru ve volejbale mužů a žen pro rok 2010

Vyhlašovatel: Krajský volejbalový svaz v Hradci Králové

Startují: Družstva dospělých mužů a žen hrající v soutěžích řízených STK II.třídy a družstva okresních přeborů, která se přihlásí.

Systém: Družstva budou rozdělena do skupin čtyřčlenných, /max.5-ti členných/ a zde sehrají vzájemná utkání na dva vítězné (hrané) sety. Systém bude stanoven dle počtu přihlášených družstev. Termíny mužů a žen se budou střídat.
 
Rozhodčí: Mimo finále  zajišťuje rozhodčí domácí družstvo s využitím nehrajících družstev.
 
Vklad: za každé družstvo 300,- Kč.  Družstvům bude složenka zaslána obratem po přihlášení. Po zaplacení vkladu složenkou bude kopie  dokladu zaslána řídícímu soutěže. Možno zaplatit vklad i převodním příkazem na účet: 10006-9600805524/0600, var.symbol 40. Na tuto akci bylo požádáno o poskytnutí grantu z Královéhradeckého Krajského úřadu.
 
Ceny: Družstva ve finále obdrží věcné ceny.
 
Úhrady: Družstva startují na vlastní náklady. Každý pořadatel vybere od zúčastněných družstev po 200,- Kč na částečnou úhradu tělocvičny proti dokladu.
 
Termíny:
MUŽI: 30.I.-31.I. - 13.-14.II. - 27.-28.II. - 13.-14.III. /sobota - neděle/
ŽENY: 6.-7.II. - 20.-21.II. - 6.-7.III. - 20.-21.III.  /sobota - neděle/
 
Upozornění: Turnaj v plném rozsahu bude možné uspořádat jen při dostatečné nabídce tělocvičen. Žádáme družstva, aby nabídla haly - tělocvičny v případných termínech. Rovněž vyzýváme zájemce na uspořádání společného finále pro muže a ženy v jeden  společný termín. Termín 27.3. – 28.3.2010 je uvažován jako společné finále bývalé Východočeské oblasti, dnes Královéhradeckého a Pardubického kraje pro první dvě družstva mužů a žen. 
  

Václav Nidrle                                                     Miroslav Charvát
předseda KVS                                                                            vedoucí soutěže

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(dajas, 4. 3. 2010 19:58)

asi nějaký jiný pravidla...nebo nechtěli jet ?!No tak hold musíme vyhrát:-))!!!

RE: dajas

(Petr, 4. 3. 2010 17:42)

No, na webu to bylo už včera... to jsem nic nešířil... dnes mi to přišlo oficiálně mailem, takže jsem to zveřejnil... :-) Čili případná poplašná zpráva má jiného autora!! :-)))

asi ne:-)

(RE:Petr, 4. 3. 2010 17:19)

Tak že se ještě neradujme a ty nešiř poplašné zprávy, víš ty vůbec že je to trestné:-)))

RE: dajas

(Petr, 4. 3. 2010 16:24)

No, poměr setů máme my i Benešov "výrazně" lepší - 7:8... no a Stěžery jen 6:8... To, že mají o jednu výhru víc, asi není důležitý...??

co to je ?

(dajas, 4. 3. 2010 16:15)

To je nějaký divný? to zase někdo špatně počítal ne? Když MY tak co tam dělá Benešov???

neděle 14.2.

(dajas, 8. 2. 2010 16:54)

ÚKOL JE JASNÝ NAŘEZAT OBĚMA !!! CO SE DO KOŽICHU VEJDE !!! AT MAJ PEKNY SVÁTEK :-)

pohár

(dajas, 8. 2. 2010 16:53)

Tak když ženy bez tak my musíme taky ne??? Ale musím říct, že hrály opravdu krásně i oko mé skoro zaplakalo nad výkonem této squadry:-)) a když pak bouchly saze v těch starých klamnech(viď Lído) tak nebylo co řešit!!! jen tak dál a my muži máme co dohánět a vylepšovat...lze.li to ještě vůec:-)

pohár

(dajas, 8. 2. 2010 16:53)

Tak když ženy bez tak my musíme taky ne??? Ale musím říct, že hrály opravdu krásně i oko mé skoro zaplakalo nad výkonem této squadry:-)) a když pak bouchly saze v těch starých klamnech(viď Lído) tak nebylo co řešit!!! jen tak dál a my muži máme co dohánět a vylepšovat...lze.li to ještě vůec:-)