Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj žen Mladá Boleslav

18. 1. 2009

 

Mladá Boleslav (10.1.) - Minulou sobotu se naše 2 družstva zúčastnila turnaje žen v Mladé Boleslavi, kterého se zúčastnilo celkem 7 družstev našeho a středočeského kraje. Hrací systém byl náročný, protože se hrálo každý s každým na 2 hrané sety (začínalo se však za stavu 5:5) a každého tedy čekalo celkem 12 zkrácených setů.

   Družstvo juniorek odehrálo turnaj ve složení Hrnčalíková, Nosková, Novotná, Vocásková, Zákoutská, Zelfelová plus libero Rybářová a mělo velice vyrovnanou bilanci. Dvě výhry 2:0 nad Odolena Vodou a Hořicemi, dvě "remízy" 1:1 s Neratovicemi a Červeným Kostelcem a dvě prohry 0:2 s Mladou Boleslaví a naším druhým družstvem jim zajistily pěkné 4. místo na turnaji.

   Druhý náš tým "žen" ve složení Brabcová, Doležalová, Dytrychová, Jansová, Kořínková a Veselá prošel turnajem ještě mnohem lépe a po pěti výhrách 2:0 nad Hořicemi, Neratovicemi, našimu juniorkami, Mladou Boleslaví a Odolena Vodou a jednou doslova remízou 1:1 (na míče 45:45) s Červeným Kostelcem se stal vítězem celého turnaje.

 

Celkové pořadí:
1. TJ Jičín - ženy   16 b.
2. Mladá Boleslav   15 b.
3. Červený Kostelec   13 b.
4. TJ Jičín - juniorky   9 b.
5. Neratovice   6 b.
6. Odolena Voda   4 b.
7. Hořice   0 b.

  

Fotečky na Rajčeti...

 

- Petr -

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář